Ocak 2014 Vergisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aynur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.3 Cdti Sport.

103 + 103 = 206 , temiz.

Beterin beteri var :)

var tabi :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:18 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:17 ----------

105 tl ödedim, astra 1.3 cdti 2005 enjoy

Bende o tutarı ödemek istiyorum işte

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:20 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:18 ----------

Vergi vergi vergi..Her yer vergi sadece taşıt değil..Pek bu vergiler nereye gidiyor diye sorun...Belki daha kısa yoldan sonuca ulaşırsınız...

İş siyasete giriyor o zaman bende fikrimi söyleyeyim ben buna oy moy vermedim ... Sonuç ne olur bilmem

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:20 ----------

Bende ödemedim hala :) aslında bence normal o vergiler sonuçta yol yapılıyor onlarla ama karayolumu başka yollarmı onu bilemem tabi ;)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DR3uNpdmxkQ#t=155

Bence sen benimkini de öde kendi vergin ile birlikte zaten bayan arabası değilmiş o zaman vergisini de sen veriver :)

Normal değil bu vergi olamaz daaa

127,5 + 127,5 devam 2.0 motor yaşasın ihtiyarlık 98 model olunca

haksızlıkkkk bu

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:35 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:31 ----------

bizim sorunumuz gençlik mi olamaz nayırrrr olmamalı

oldu bi kere yapcak bişey yok ödemeye devam

bırgun elbet odersın karsına cıkacak devlet bu bırakırmı sende parasını [MENTION=61501]Aynur[/MENTION]

dayımlar gibi ödemezler ödemezler 2 senede tamamını öderler manyaklar :D
babam 6 bölüyor adamın kredi kartında vd devamlı var :D

bırgun elbet odersın karsına cıkacak devlet bu bırakırmı sende parasını [MENTION=61501]Aynur[/MENTION]

Bırakmaz sanırım onu şu an hissettim ben ... Alacağına şahin vereceğine kunduz du değil mi bu devlet :)

2010 1.4 poloya 322 lira ödedim bir yandan genç araba arıyoruz bir yandan vergi boynumuzu büküyor :(

Geri