Niye Kayboluyorlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- İsteyen istediği yerde tatil yapabilir. Kimse karışamaz, ammaaaaaa topluma mal olmuş kişiler (sanatçı veya siyasetçi kim olursa olsun) hal ve hareketlerinde topluma örnek olmak zorundadırlar. Bu konuyu kast etmeden ifade ediyorum, işine gelince basını, medyayı arkana al reklamını yap,işine gelmeyince olmaz. Yok böyle bir şey.
2- Bazı arkadaşlar bir şey rica edeyim. Sevelim sevmeyelim ama önemli kişileri eleştirirken mahalle arkadaşımızmış gibi tabirler kullanmayalım. Şık olmuyor. Yorumlarınızın saygınlığına gölge düşürüyor.
:good::alkis:

1- İsteyen istediği yerde tatil yapabilir. Kimse karışamaz, ammaaaaaa topluma mal olmuş kişiler (sanatçı veya siyasetçi kim olursa olsun) hal ve hareketlerinde topluma örnek olmak zorundadırlar. Bu konuyu kast etmeden ifade ediyorum, işine gelince basını, medyayı arkana al reklamını yap,işine gelmeyince olmaz. Yok böyle bir şey.
2- Bazı arkadaşlar bir şey rica edeyim. Sevelim sevmeyelim ama önemli kişileri eleştirirken mahalle arkadaşımızmış gibi tabirler kullanmayalım. Şık olmuyor. Yorumlarınızın saygınlığına gölge düşürüyor.

Türker'in deyimiyle +1000 :D

konuyla alakalı olduğu için Engin ARdıç ın bugunku yazısını ekliyim istedim :

Frikik istiyorlar!

Cumhurbaşkanı tatil yapınca çok bozuldular... Kendileri kalantor gazeteci olarak işadamlarının poposuna "tekneyle takılabilirlerdi" ama Abdullah Gül'ün tekneye binme hakkı yoktu!..
Hem, tornacının oğlunun "tekne nesineydi" canım, cumhurbaşkanı Kayseri'de deniz mi görmüştü?
Nereden geliyordu bu değirmenin suyu?
Acaba cumhurbaşkanı birilerinden çıkar sağlayarak vatanı mı satıyordu? (Maksat gıcıklık olsundu...)
Oysa Ahmet Necdet Sezer hiçbir kıyı beldesine gitmemişti, o zamanlar pek sevinmişlerdi... Masraf çıkmamış, saçı bitmedik yetimin parası deniz kıyısında çarçur edilmemişti...
Şimdi de gitmemiş olmasını eleştiriyorlar!
Başbakan da denize girmeliymiş. Şortla görünmeliymiş, halkla bütünleşmeliymiş...
Resmini çekecekler, dalgalarını geçecekler!
Turgut Özal ne güzel mayoyla gezermiş, deniz kıyısında, sırtında papağanı Cabbar...
Oysa o zamanlar "Özal baldırıçıplak geziyor, bu ne rezalet" diye etmedikleri laf kalmamıştı!
Demirel yazlık evinin eşiğine sırtında takım elbise, boynunda kravat, fakat ayağında terlikle çıkıyor, makaraya sarıyorlardı...
Ecevit tatil yapmıyor, kızıyorlardı. Eşiyle birlikte üç gün bir yerlere kaçmış, ayakkabılarını ve çoraplarını çıkarıp kumsalda yürümüş, olay yaratmışlardı.
Şimdi de Recep Tayyip Erdoğan'a kızıyorlar, onu turistik yerlerde mayosuyla görmek istiyorlar.
Resmini çekecekler, "başbakan soyundu" yazacaklar.
Eda Taşpınar soyunuyor ya, başbakan niçin soyunmuyor efendim?
Bu da kesmiyor, başbakan eşiyle birlikte Boğaziçi'nde bir lokantaya gidecek, yan masalara kadeh kaldıracakmış...
Böylece "halkla bütünleşmiş" olacakmış.
Resmini çekecekler, "başbakan içki içiyor" yazacaklar! Belki bundan "Anayasa Mahkemesi'nin mesajını aldı, doğru yolu buldu" gibi dangalakça yorumlar da çıkaracaklar.
Yok canım, eline bir bardak alacakmış ama içine bir şey koymayacakmış... Vişne suyu koyarsa şarap, ayran koyarsa rakı sanırlarmış... En iyisi portakal suyuymuş, kimse bir şey sanmazmış... O zaman bu ülkede çok şey değişecekmiş... (Ya Campari sanırlarsa ne olacak? Peki, votkaportakal olamaz mı?)
Boş kadehle resmini çekecekler, "başbakan yan masaları kandırıyor" yazacaklar! "Meyhaneye kadar gitti ama gerici olduğu için içki içmeye cesaret edemedi, siz de en iyisi oyunuzu ona vermeyin, Deniz Baykal'a verin sayın okuyucular" ...
Başbakan frikik verecek, gazeteye basacaklar.
Eda Taşpınar veriyor, başbakan niçin vermeyecekmiş?
Çünkü onlar gazeteci, biz eşeğiz.

Keşanlı kardeşim, Engin Ardıç'ı tanımasam vay be ne kadar doğru şeyler yazmış derdim. Ama herkes bilirki kendisi 1. sınıf iktidar destekçisidir. Başka türlüde söylenebilir bu :D Yani iktidarda kimin olduğunu umursamaz... Sonra bu yazının benim konumla alakası yok. Açıkça belirtti birçok arkadaş, bende dahil, şahıslar önemli değil burda. Önemli olan olaya tarafsız bakabilmek... Cevap olsun diye copy-paste yapmışsan eğer emin ol kimse için birşey ifade etmiyor. Hani sinirlenince eline ne geçerse fırlatırsın ya seninkide o misal :) Neyse hayırlısı olsun...

Keşanlı kardeşim, Engin Ardıç'ı tanımasam vay be ne kadar doğru şeyler yazmış derdim. Ama herkes bilirki kendisi 1. sınıf iktidar destekçisidir. Başka türlüde söylenebilir bu :D Yani iktidarda kimin olduğunu umursamaz... Sonra bu yazının benim konumla alakası yok. Açıkça belirtti birçok arkadaş, bende dahil, şahıslar önemli değil burda. Önemli olan olaya tarafsız bakabilmek... Cevap olsun diye copy-paste yapmışsan eğer emin ol kimse için birşey ifade etmiyor. Hani sinirlenince eline ne geçerse fırlatırsın ya seninkide o misal :) Neyse hayırlısı olsun...

neden böyle düşünüyosun anlamış değilim. sinirli yada kızmış bi halimmi var ki benim? Ayrıca engin ardıç hayranı bi insan değilim .. Sadece yazının konuya uygun olduğunu düşünüp paylaşmak istedim. Daha önce seninde dediğin gibi beğenirsin yada beğenmezsin . Beğenmedim yazman yeterli..:)

neden böyle düşünüyosun anlamış değilim. sinirli yada kızmış bi halimmi var ki benim? Ayrıca engin ardıç hayranı bi insan değilim .. Sadece yazının konuya uygun olduğunu düşünüp paylaşmak istedim. Daha önce seninde dediğin gibi beğenirsin yada beğenmezsin . Beğenmedim yazman yeterli..:)

İşte kendin vermişsin cevabını zaten. Hayranı olmadığın bir insanın ne dediğine bile bakmadan içinde Recep Tayyip geçiyor diye buraya yapıştırmanın mantığından bahsediyordum bende :D Adamı tanıyormusun acaba ? Ne tür yazılar yazmış şimdiye kadar, neden yazmış ? Bunları düşündün mü ? Sadece kendini haklı çıkarmak için olur olmaz kimselerin arkasına sığınmak ne derece doğrudur ? Ben o yazıyı beğenmiş veya beğenmemiş değilim, olabilir iktidar destekçisi bir insandan beklenir diyorum. Allah bilir o yazı karşılığı ne madalyalar takılmıştır Engin Ardıç'a diyorum. Birazcık ülkenin durumuna bakmanı ve tarafsız olmanı rica ediyorum hepsi bu...

İşte kendin vermişsin cevabını zaten. Hayranı olmadığın bir insanın ne dediğine bile bakmadan içinde Recep Tayyip geçiyor diye buraya yapıştırmanın mantığından bahsediyordum bende :D Adamı tanıyormusun acaba ? Ne tür yazılar yazmış şimdiye kadar, neden yazmış ? Bunları düşündün mü ? Sadece kendini haklı çıkarmak için olur olmaz kimselerin arkasına sığınmak ne derece doğrudur ? Ben o yazıyı beğenmiş veya beğenmemiş değilim, olabilir iktidar destekçisi bir insandan beklenir diyorum. Allah bilir o yazı karşılığı ne madalyalar takılmıştır Engin Ardıç'a diyorum. Birazcık ülkenin durumuna bakmanı ve tarafsız olmanı rica ediyorum hepsi bu...

kardeşim sende hastalık derecesinde soylediğini kabul ettirme sorunu var sanırım? ben yazdığım şeyi sen cevap veresin diye yazsam zaten şahsına özel olarak sana cevap verirdim. Senin gibi düşünmeyen herkes yalaka yada yalancımı oluyor acaba sana göre?
Engin ardıçı tanımıyorum mu yazmışım acaba ben yukarda? Engin ardıç hayranı değilim yazmışım..bu o yazarı tanımadığımı göstermez .. Ayrıca kişiler değişime uğrarlar doğru ve yanlışları zamanla değişebilir. Bu değişime yalaka demek Bekir Coşkun unda bi tarafın yalakası olduğunu çıkarmazmı? yani madem taraf tutmak yalakalık oluyor o zman bekir coşkunda aydın doğan ın yalakası olmuyormu?
AT gözlükleriyle olmuyor bu işler..Çıkar gözlükleri bak..Cumhuriyet Vatan hürriyet milliyet okuma sadece her gazeteyi oku.. her yazarı.. o zmn dediklerimi daha iyi anlayacaksın..

selametle..

kardeşim sende hastalık derecesinde soylediğini kabul ettirme sorunu var sanırım? ben yazdığım şeyi sen cevap veresin diye yazsam zaten şahsına özel olarak sana cevap verirdim. Senin gibi düşünmeyen herkes yalaka yada yalancımı oluyor acaba sana göre?
Engin ardıçı tanımıyorum mu yazmışım acaba ben yukarda? Engin ardıç hayranı değilim yazmışım..bu o yazarı tanımadığımı göstermez .. Ayrıca kişiler değişime uğrarlar doğru ve yanlışları zamanla değişebilir. Bu değişime yalaka demek Bekir Coşkun unda bi tarafın yalakası olduğunu çıkarmazmı? yani madem taraf tutmak yalakalık oluyor o zman bekir coşkunda aydın doğan ın yalakası olmuyormu?
AT gözlükleriyle olmuyor bu işler..Çıkar gözlükleri bak..Cumhuriyet Vatan hürriyet milliyet okuma sadece her gazeteyi oku.. her yazarı.. o zmn dediklerimi daha iyi anlayacaksın..

selametle..

Hehe komedi :D Ben Cumhuriyet okuyucusu değilim :D Ben senin geçtiğin yollardan çoktan geçtim, âlasını bilirim. Belki 2-3 yıl öncesine kadar senin gibi düşünüyordum..

Sonra kullandığın kelimelere dikkat et, altlarını çizdim. Yarası olan gocunur derler ya o hesap seninki. Başka söze hacet yok :D

yaw engin ardıçmı? Abdullah arkadaşım :D sizin okuduğunuz adam düşünmekten yoksun bence! Bakın size engin ardıçın düşünce yapısından bi örnek sunayım.. Bir insan bu kadarmı düşünmekten aciz olsun.. Okuyun siz karar verin

Engin Ardıç Atatürk'e bu adam dediği için üniversiteden uzaklaştırılan Atilla Yayla'ya destek vermek için bakın ne yazıyor..

"Amacım Atatürk'ü uzaylı gibi görenlere onun insan olduğunu hatırlatmaktı. Tepki gösterenlere de 'ne yani, adam değil de kadın mıydı' diye soruyordum, ağızlarını açamıyorlardı."

yaaaaaaa bu nedir yaaaaaaaaa muahahhahah muhahahahhah :D :D :D bunu varya ilkokul çocuğuna kompozisyon yaz desen yazmaz bunları!.. bence bu ülkedeki gerçek yazarları okuyunuz.. Ne bekir çoşkunu? Ne engin ardıçı? Dönünde geçmişte bir Uğur Mumcu gelmiş bu memlekete onu okuyunuz.. Bir Nihat Genç' i okuyunuz.. Vatanını seven insanları seçiniz.. iktidar dalkavuğu ve belli zümrelerin parayla satın aldığı adamlardan geçiniz.. Bence bunları okuyarak zaman kaybedeceğinize Haldun hocamızdan Keşanlı Ali Destanı'na bakınız.. Sadece ufak bir tavsiye.. :D

Son düzenleme:
:) konu neden engin ardıç ın önceki yazdıklarına kişiliğine gitti onuda ben anlayamadım zaten:) neyse konuyu uzatmıyorum. Sİyasi tartışmalarıda zaten oldum olası sevmem.. olay dallanır budaklanır sapar gider. Ben konuyla alakalı olduğu için bugun okuduğum bi yazıyı kopyaladım buraya. Yazının içeriği yerine yazarın kendisi irdelendi.. neyse gönüller hoş olsun ziyanı yok..
Selametle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri