Çok doğru bir tespit. Doğru söze ne denir ki!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devam etmek isteyen lütfen:
http://www.siyasiforum.net/
Olabilir kimsemiz belkide bunu dogru bulmuyor. Ama bu Forum yanlis.
Ben Alman Motor-Forumlarada katiliyorum, ama siyasi konu acildigi zaman veya bir bayiinin, siyastcinin v.s ismi anildigi zaman negatif veya pozitif fark etmez o konu mod. tarafindan kilitlenir.
Tartismak isteyen yukaridaki Foruma katilabilir.
herkese hak ettiği gibi hitap ederim ibrahim abicim...Mustafa bekir senin ortaokuldan falan herhal!.. hehehehhe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ultra saçma bi yazı!!! böle bi yazıyı zaten yazsa yazsa Bekir yazar...
ister basına açık tatil yapar ister kapalı.. Bekir'in onun derdi başka... başı kapalı başbakan ve cumhurbaşkanı eşlerini başı açık görememek çıldırtıyor olmalı Bekir'i![]()
neye göre kesin hüküm vermişim onu anlayamadım?? Bekir'i iyi bilirim. yazısında bahsettiği başbakan ve cumhurbaşkanınıda... eşlerini de...Şimdi anlamamış olabilirsin ama daha erken, acele etme. Zamanla anlamaya başlarsın. Böyle kesin hüküm vermekten kaçınmanı tavsiye ederim ayrıca...
neye göre kesin hüküm vermişim onu anlayamadım?? Bekir'i iyi bilirim. yazısında bahsettiği başbakan ve cumhurbaşkanınıda... eşlerini de...
teşekkürler serkan güzel bir yazı ve alıntı olmuş.. fakat bu insanlar normal yaşamdada bizden uzaklar zaten. altlarında zırhlı mercedes ler güya halkın içinde yaşıyormuş gibi keçiörende yaşamalar ama süper lüks konutta yaşamalar. zaten para ile işi olmaması lazım hiçbir milletvekilinin ve en az üniversite mezunu olmalı.
işte bu yönden japonyadaki siyaset anlayışını çok seviyorum...