Niye Kayboluyorlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim daha yaşın küçük, sen bu konularda hiç yorum yapma, akıllı akıllı otomobil konularına takıl. Yoksa yönetimin endişesini haklı çıkaracak yönde yol katetmiş olacağız ki bunu hiç istemiyorum. Senden ricam bu konuya yorum yazmaman yönünde...

Başkasının görüşleri hoşuna gitmeyince neden yorum yapmamasını istiyosunuz bende bunu anlayamıyorum. Adam oy kullanma yaşını 3 sene geçmiş. Yani siyaset konuşma yaşına gelmişte geçiyor ... Sen sus sen konuşma benim gibi düşünenler konuşsun dersen o zman doğru ve yanlışlarını nasıl ayırt edeceksin ki?

Ayrıca yorumlarınızda Türkiyenin %47 sinin yani 2 kişiden birinin oy verdiği insanlar için "defolup gitsinler" derseniz bu forumda siyaset forumunu bile aşan ifadeler yazılmaya başlanır kanaatimce. Sevmeyebilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız...

neye göre kesin hüküm vermişim onu anlayamadım?? Bekir'i iyi bilirim. yazısında bahsettiği başbakan ve cumhurbaşkanınıda... eşlerini de...

bahsettiğin ve bildiğini iddia ettiğin kişilerin senin yaşından çok daha fazla siyaset yaşamları ve gazetecilik yaşamları var...Benim yaşımdan bile fazla nerdeyse...

dolayısıyla onların kim olduklarını, nereden gelip nereye gittiklerini bilmen çok mümkün değil...

Burada senin tabirinle "bekir"in demek istediği şey çok daha farklı...

başı kapalı olmalarından veya haşemayla denize girmekten bahsetmiyor...

yaşanan saltanattan bahsediyor...lüks yatlarda, ultra lüks suitlerde yapılan tatillerden bahsediyor...

halktan geldik, halkın içindeyiz diyenlerin, aslında halktan ne kadar kopuk olduğundan bahsediyor...

burada başbakan veya cumhurbaşkanının kimlikleri önemli değil...yapılan eylem önemli...

suudi kralının veriği hediyelerin ne olduğu ne yapıldığı hala muamma...

gemiciklerin nasıl alındığı da...

mısır ticaretinden ve sana ortamdan nasıl böyle paralar kazanıldığıda...

bunu kim yaparsa yapsın...chp akp mhp dtp...farketmez...

erbakanın kayıp trilyonları vardı...

çillerin annesinden kalan altınları...

bu masallarla avutulduk hep...

birileri üzümleri yerken bize hep salkımları kakaladılar, sonra da ekonomi kötü kemer sıkın edebiyatı yaptılar...

ekonomi bu durumdayken, gürcistanda savaş varken ormanlar yanarken ve en acısı bu ülke hergün şehitler verirken tatil yapma rahatlığında olanlardan bahsediyor bu yazı...

bu rahatlık içinde olan da kim olursa olsun, bence eleştiriyi sonuna kadar hakediyor...

Başkasının görüşleri hoşuna gitmeyince neden yorum yapmamasını istiyosunuz bende bunu anlayamıyorum. Adam oy kullanma yaşını 3 sene geçmiş. Yani siyaset konuşma yaşına gelmişte geçiyor ... Sen sus sen konuşma benim gibi düşünenler konuşsun dersen o zman doğru ve yanlışlarını nasıl ayırt edeceksin ki?

Ayrıca yorumlarınızda Türkiyenin %47 sinin yani 2 kişiden birinin oy verdiği insanlar için "defolup gitsinler" derseniz bu forumda siyaset forumunu bile aşan ifadeler yazılmaya başlanır kanaatimce. Sevmeyebilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız...

Kardeşim konuyu baştan okursan daha iyi anlarsın. Yönetim bu tarz konulara sıcak bakmıyor zaten, tartışma çıkmasın diye. Ondan yorum yapmasın dedim. Gerisi beni ilgilendirmez. Konuyu ben açtığım için az çok sorumlu hissettim kendimi. Tartışma ortamı oluşturmak yerine okuyup geçilebilir. Yoksa ben tartışmasını çok iyi bilirim, kime nerede ne derece saygı göstereceğimide iyi bilirim. Ama burda sbretmeyi tercih ediyorum. Beni tanıyanlar neden sabrettiğimi iyi bilir, bundan sonra tartışacağım kişilerinde tartışmayı hak eden kişiler olmasına özen göstereceğim. Yoksa sonunda küfür edip banlanması bana birşey kazandırmıyor...

konuya dönersek başbakan ve cumhurbaşkanının kendisi yani vakko takımlarla gezen eşlerinden veya albayrak ın bursu ile harvard da sosyoloji master ı yapan ve hala muallaktaki bir şekilde askerden yırtan çocuklarından falan bahsetmeden diyoruz ki zaten bu adamlar bizden uzak. ki onlar enflasyon nedir falan diye düşünmeden gezinirken onların keçiörendeki konutlarının 200 mt ilerisinde ay sonunu nasıl getireceğini kara kara düşünen memurlar oturuyordur.

işte aslında anlatılmak istenen budur. ha nedir diye bir örnek istenirse Atatürk ün İngiliz Kraliyet Saferine yemek verirken halkımın yemeği olan kurufasülye getirin deyişi yeterli olacaktır.

yine diyorum ki japonyadaki siyaset anlayışını bir araştırmalı..bu adamlar nasıl uçtu gitti de biz hala onu bunu konuşuyoruz acaba ?

Kardeşim konuyu baştan okursan daha iyi anlarsın. Yönetim bu tarz konulara sıcak bakmıyor zaten, tartışma çıkmasın diye. Ondan yorum yapmasın dedim. Gerisi beni ilgilendirmez. Konuyu ben açtığım için az çok sorumlu hissettim kendimi. Tartışma ortamı oluşturmak yerine okuyup geçilebilir. Yoksa ben tartışmasını çok iyi bilirim, kime nerede ne derece saygı göstereceğimide iyi bilirim. Ama burda sbretmeyi tercih ediyorum. Beni tanıyanlar neden sabrettiğimi iyi bilir, bundan sonra tartışacağım kişilerinde tartışmayı hak eden kişiler olmasına özen göstereceğim. Yoksa sonunda küfür edip banlanması bana birşey kazandırmıyor...

Bende aynı şeyleri söylüyorum. Siyaset konuşulsun tabiiki konuşulmasın demedim . ama düşündüğün fikrin herkesinkinden daha üstün olduğuna inanmasın kimse. Çünkü herksin öğrenip dillendirdiği bir gerçeği ve bakışaçısı vardır. Birisi başbakanın insan olsuğunu unutup tatili çok görebilir ama ben normal görebilirim. bu tartışma konusu dahi olamayacak kadar basit bir konudur. Yazı güzel kendi bakış açısına göre bekir coşkun 'un.. bana göre yanlış değerlendirilmiş.

Dediğim gibi seçtiğimiz kelimeler herşeyi değiştiriyor. Biraz daha saygı lütfen...

yaw iğneleyici ve yanlı konuşmalar yerine! Sadece ben bekir çoşkuna bu yazısında katılmadım denilse nede güzel olur!.. %47 %147 ya bunu burda yazacak hangi durum war şimdi? boştan yere tartışmayınız tartışılacak birşey warsa oda aşikardırki vatanın geleceğidir.. bence iyi günlere yürümüyoruz..

Bende aynı şeyleri söylüyorum. Siyaset konuşulsun tabiiki konuşulmasın demedim . ama düşündüğün fikrin herkesinkinden daha üstün olduğuna inanmasın kimse. Çünkü herksin öğrenip dillendirdiği bir gerçeği ve bakışaçısı vardır. Birisi başbakanın insan olsuğunu unutup tatili çok görebilir ama ben normal görebilirim. bu tartışma konusu dahi olamayacak kadar basit bir konudur. Yazı güzel kendi bakış açısına göre bekir coşkun 'un.. bana göre yanlış değerlendirilmiş.

Dediğim gibi seçtiğimiz kelimeler herşeyi değiştiriyor. Biraz daha saygı lütfen...

Sana göre yanlış değerlendirilmişse eğer "bana göre yanlış değerlendirilmiş" dersin olur biter. Hem bana diyorsun seçtiğimiz kelimeler herşeyi değiştiriyor diye hemde kendin patır patr saydırıyorsun anlayıp dinlemeden. Burada mesele Bekir Coşkun'da değil, yazısıda değil, siyasette değil, partiler hiç değil. Farkında olmak yada olamamak. Bir guruba dahil olup dışarısını görememek. Ben şahsen hiç bir gurubun hazır fikirlerini kabul etmiyorum. Hepsinin doğrularının ve yanlışlarının farkındayım. Kendime has fikirlerim var. Olaylara belirli süzgeçlerden bakmıyorum. Burada ülkenin durumu sözkonusu. Yönetenlerin kim oldukları hangi düşüncede insanlar oldukları geri planda kalmalı. Ne zaman uyanacağız merak ediyorum...

Sanırım anlaşılamama gibi bi sorunumuz var. konuyu uzatmak istemiyorum ....

yaw iğneleyici ve yanlı konuşmalar yerine! Sadece ben bekir çoşkuna bu yazısında katılmadım denilse nede güzel olur!.. %47 %147 ya bunu burda yazacak hangi durum war şimdi? boştan yere tartışmayınız tartışılacak birşey warsa oda aşikardırki vatanın geleceğidir.. bence iyi günlere yürümüyoruz..
:good:

tatil mi? sizin bahsettiğiniz o %47 tatil yapsın diye göndermedi diye düşünüyorum kendilerini oraya...

bu kadar sorun varken, bu kadar sefa içinde bir tatil...

yakışır...

bize de anamızı alıp gitmek düşer...

1- İsteyen istediği yerde tatil yapabilir. Kimse karışamaz, ammaaaaaa topluma mal olmuş kişiler (sanatçı veya siyasetçi kim olursa olsun) hal ve hareketlerinde topluma örnek olmak zorundadırlar. Bu konuyu kast etmeden ifade ediyorum, işine gelince basını, medyayı arkana al reklamını yap,işine gelmeyince olmaz. Yok böyle bir şey.
2- Bazı arkadaşlar bir şey rica edeyim. Sevelim sevmeyelim ama önemli kişileri eleştirirken mahalle arkadaşımızmış gibi tabirler kullanmayalım. Şık olmuyor. Yorumlarınızın saygınlığına gölge düşürüyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri