Niye Kayboluyorlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah okurken ne kadar da doğru bir tespit demiştim..

son günlerde diye başlamış ama :rolleyes:

Yönetim bu duyuruyu 18.04.07 tarihinde yapmıştı, yapılmasının nedeni ise o dönemde çok fazla siyasi içerikli yazı paylaşımı ile beraber site üyelerinin fikir çatışmasının ölçülerinin epeyce kaçmış olmasıydı.

Erman bey haklısın, bu konuda herkes hemfikirdir diye düşünerek açmıştım konuyu. Ayrıca siyaset veya inançtan çok farkında olmak ile ilgili bir yazı bence..Aksini düşünenlere saygım sonsuz...

Ben de hemfikirim ama hemfikir olmayan üyelerimiz olabilir...Bu tip konular çok çabuk polemiğe dönebiliyor.Sonuçta yazının konusu insanlar şu anki hükümetin başındalar.

yemin ediyorum aynı benim gibi bir adamsın Bekir COŞKUN :D Recep İvedik alıntı :)

Görünen köy kılavuz istemez...bizim paralarımızla vergilerimizle tatil yapıyorlar.bense vatandaş olarak daha şemsiyenin altında şezlong bile göremedim bu sene :D durum bu kadar vahim halkın...siyasi polemik yaratacak bir konu diğil bence.herşey ap açık ortada....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Devam etmek isteyen lütfen:

http://www.siyasiforum.net/

Olabilir kimsemiz belkide bunu dogru bulmuyor. Ama bu Forum yanlis.
Ben Alman Motor-Forumlarada katiliyorum, ama siyasi konu acildigi zaman veya bir bayiinin, siyastcinin v.s ismi anildigi zaman negatif veya pozitif fark etmez o konu mod. tarafindan kilitlenir.
Tartismak isteyen yukaridaki Foruma katilabilir.

teşekkürler serkan güzel bir yazı ve alıntı olmuş.. fakat bu insanlar normal yaşamdada bizden uzaklar zaten. altlarında zırhlı mercedes ler güya halkın içinde yaşıyormuş gibi keçiörende yaşamalar ama süper lüks konutta yaşamalar. zaten para ile işi olmaması lazım hiçbir milletvekilinin ve en az üniversite mezunu olmalı.

işte bu yönden japonyadaki siyaset anlayışını çok seviyorum...

Yönetim bu duyuruyu 18.04.07 tarihinde yapmıştı, yapılmasının nedeni ise o dönemde çok fazla siyasi içerikli yazı paylaşımı ile beraber site üyelerinin fikir çatışmasının ölçülerinin epeyce kaçmış olmasıydı.

yaw abi hemen kızma yaa. :)

yazıda zikredilenlere tamamen katılıyorum.. doğru teşhis etmiş yazar..

konunun opelim nette açılmasına da karşı değilim; neticede dolu dolu bir forum burası ve sadece opellerimizden konuşsak fazlaca simbiyotik olur site. Ama biliyorum ki biz pek fikir teattisi yapamıyoruz ,tartışıyoruz, hır çıkıyor.. Bu nedenle site yönetimide sonuna kadar haklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri