Nerde ?hangi saatte cevirme var??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertttt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bir noktada kulaktan dolma ve eksik bilgi var sanırım.

TRAFİKTEN MEN SEBEBLERİ

1-Tescil İşlemlerini yaptırmamak-noter satışından sonra 30 gün içinde ruhsatı kendi adımlıza almamak
2-Sigorta eksikliği-fenni muayene eksikliği
3-Herhalde bu madde önemli ki bu maddeden işlem çok oluyor:Ama teknik şartlar ne anlama gelmekte ben anlamadım
Teknik Şartlardaki esaslara uygun olmayan araçlar
4-Alkollü araç kullanmak
5-Bunlarla birlikte sürücünün ehliyetinin puanının dolması sırasında,alkollü iken araç kullanması sırasında yanında alkollü olmayan veya hemen hazırda sürücü ehliyetli birinin bulunmaması durumunda araç bağlanır.Bunların dışında bağlamaya itiraz edebilirsiniz.Ancak modifiyeli,eksozu açık ve renkli camlar gibi Fenni Muayeneye aykırı durumlarda aracınızı kafadan bağlarlar.Otoparka çektirirler,siz tekrar fenni muayene yaptırıp geri alabilirsiniz.

teorik olarak yararlı bir paylaşım ama zamanında subaru sti'ların spoiler'ını bahane gösterip araba bağlamaya kalkışan memur mu desem.yoksa gözümün önünde orjinal egzozlu mustang'i egzozu var diye bağlayanlar.aracım caddede bir kez bağlandı, sonrasında hiç çevrilmezken her çevirmede beni kenara çekiyorlar.hatta önümdeki aracı devam ettirip beni çektikleri oldu.

hatta salı pazarının orada filmlerden ceza yedim, ben ceza yerken bir ton filmli araba geldi geçti.umurlarında olmadı.bu tutumlarla birçok kez karşılaştım.aracım muayeneden başarıyla geçmiştir.

üzerindeki egzoz dışarı ses vermiyor.cam filmim en açık tondaydı(ki şuan filmlerim sökülü).teorik paylaşımlar güzel ancak yasalar bu durumu biraz da memurların insiyatifine bırakmış durumdalar(ya da amir emirlerine)

bencede gerekli bir konu,asgari ücretin 500 küsür olduğu bir ülkede sebebli veya sebebsiz bir trafik cezası yemek istemem,

Not: Ya aslinda foruma forum ahlakini bilen insanlar,konuşmayi,saygiyi bilen arkadaşlar almak için test mi yapmak lazim!!yoksa kalici hata geçmez mi hiç!!!

(moderatöre sesleniyorum????!!!(ilk yazıyı okuyup kendini orda bulamamışları ,siz uyarıp ;orda bahsedilen kişi olduklarını bide siz söyleseniz!!

VALLAHİ PES[/QUOTE]

mert konuşmalarına dikkat etsen iyi olur.Terbiyesizliğin lüzümü yok.Adam gibi paylaşım yapacaksan tamam yap,ama sağa sola saldırmayı bırak artık

Kurallar her yerde aynı olup her insana aynı hassasiyetle yaklasılsa keşke cevirmelerde x ilinde birşey yasakken y ilinde o şey serbest olursa insanların aklındada soru işaretleri kalması normal demekki ülkemiz sınırlarında bu böyle olabiliyor diyebiliyoruz.

yahu çevirme olmayan yolları tercıh etmek bızım seçımımız ıse, neden bunları bılmemıze engel oluyorsunuz ki.

beni paso çeviriyor polisler acayip alıştım artık:D

konu gerekli gereksiz orasına karısmıyorumda ilk 2 sayfadaki yazısma tarzları rezillik

Türk edep adabından uzak 10 yaş büyügüyle bizim kanımızdaki böle konusmaz!

foruma sınavla üye alınmasınıda dogru buluyorum herseyden önce saygı durumunu bi test etmek lazım.

konu gerekli gereksiz orasına karısmıyorumda ilk 2 sayfadaki yazısma tarzları rezillik

Türk edep adabından uzak 10 yaş büyügüyle bizim kanımızdaki böle konusmaz!

foruma sınavla üye alınmasınıda dogru buluyorum herseyden önce saygı durumunu bi test etmek lazım.

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

eddddiiittt

Son düzenleme:
Geri