Nerde ?hangi saatte cevirme var??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertttt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurallara uyarsak bence hiç yol değiştirmeye gerek kalmaz çok saçma bir konu

+1000 senin bir eksigin yoksa çevirmeden neden korkuyorsun. zaten ne hikmetse polis eksigi olanı buluyor. benim hiç eksiğim yok 3 senedir polis hiç çevirmedi. çevirmeden korkacağınıza eksiklerinizi tamamlayıp alkollü araç kullanmayın.

+10000 bencede çok saçma bir konu ve bu şekilde farkinda olmadan birbirimizi suça itmekten başka işe yaramaz

Aynen katılıyorum.Kurallara uyduğumuz takdirde hiç bir sorun olmaz.Gereksiz konu.

gereksiz buluyosanız yazmayın beyler bu kadar basit dır dır yapmayın boşuna post kasmayın.

Emre herkesin kafasi senin kadar çalişmaya bilir.yukarda yazdim zaten konu silinsin diye.....artik foruma bile sinavla adam almak lazim...kalitesinini çok düşürüyolar forumun ,böyle davranan kişiler.....

Kurallara uyarsak bence hiç yol değiştirmeye gerek kalmaz çok saçma bir konu

+1000 senin bir eksigin yoksa çevirmeden neden korkuyorsun. zaten ne hikmetse polis eksigi olanı buluyor. benim hiç eksiğim yok 3 senedir polis hiç çevirmedi. çevirmeden korkacağınıza eksiklerinizi tamamlayıp alkollü araç kullanmayın.

+10000 bencede çok saçma bir konu ve bu şekilde farkinda olmadan birbirimizi suça itmekten başka işe yaramaz

Ayrıca çevirmelerden kaçmakta çözüm değilki. Polis hiç ummadığınız bir yerde ve zamanda sizi durdurabilir. Onun için kurallara uyduğumuz ve eksiklerimizi tamamladığımız takdirde hiç bir sorun olmaz.

Konuyu okumadan,anlamadan,saçma gelsede karişmadan boş konuşmadan duramayan,konuyu kirleten anlayişsiz,saygisiz ,boş konuşan,boş karişan ,her şeye burnunu sokan insanlar olduğundan konuyu sildim.teşekkürler arkadaşlar yine ne olduğunuzu hemen gösterdiniz.bravo ...AYNI HAVAYI SOLUYORUZ AMA?

Not: Ya aslinda foruma forum ahlakini bilen insanlar,konuşmayi,saygiyi bilen arkadaşlar almak için test mi yapmak lazim!!yoksa kalici hata geçmez mi hiç!!!

MODERATÖRLER SİLİN GİTSİN BU KONU,BU ARKADAŞLAR DÜZELMEYECEĞİNE GÖRE;KONU SİLİNSİN RAHATLASINLAR!!BOŞ KONUŞCAK NASIL OLSA BİR SÜRÜ TOPİC VAR ORDA YAZARLAR!!!

1.Bu forumda hiç kimse boş konuşmaz.
2.4 kişininde aynı fikirde olup söylediği şey boş değildir.
3.Bu konuda herhangi saygısızlık içeren mesaj olmadığı için sizin bu konuya mesaj yazanlara saygısız demeniz yanlıştır.
4.Türkçe'de topic kelimesi yoktur.
5.Profilde ad soyad olması gereklidir.Forumlara dediğiniz test sistemini getirmeden önce forum kurallarını okuma zorunluluğu getirilse daha iyi olur.
Ayrıca 6 . Kurallar düzeni sağlamak içindir.Onların yerini belirleyip onlardan kaçmak için değil

Son düzenleme:
Bence gereksiz bir konu değil herkesin zaman zaman arabasında eksiği olabilir burda eksik derken muayene bakım alkol vs gibi şeylerden bahsetmiyorum.Mesela birçoğumuzun arabasında cam filmi var cezası olduğunu biliyoruz ama yine de vazgeçemiyoruz bu konuda bence yardımcı olabilecek bir konu. Tabiki herkesin düşüncesine saygımız sonsuz...

gereksiz buluyosanız yazmayın beyler bu kadar basit dır dır yapmayın boşuna post kasmayın.

Emre herkesin kafasi senin kadar çalişmaya bilir.yukarda yazdim zaten konu silinsin diye.....artik foruma bile sinavla adam almak lazim...kalitesinini çok düşürüyolar forumun ,böyle davranan kişiler.....

dogru sizin kafanız çok çalışdıgından polisten kaçacak yer arıyorsunuz. esas terbiyeli olması gereken sizlersiniz. herkes üzerine düşeni yapsa zaten sorun olmuyor. Alkollü araba kullan , polisten kaç vergini yatırma, kop koyu filim yaptır arabanın içinde kimin oldugu belli olmasın vs. ondan sonra polis çevirince polis suçlu. birazda hatayı kendimizde arayalım . Unutmayalımki bizler bir toplumun bireyleriyiz toplumun kurallarına uymak zorundayız.

arkdaslar konuya sacma dıyenler zten arabasında bır tane bıle fazlası olmaynlar onların ıcın onemlı olmayabılır benım arabamda fabrıka cıkıs ama polısle sureklı ugrasıyorum napıym yanımdan gm' den yetkılı bır adamlamı dolsayım ?

dogru sizin kafanız çok çalışdıgından polisten kaçacak yer arıyorsunuz. esas terbiyeli olması gereken sizlersiniz. herkes üzerine düşeni yapsa zaten sorun olmuyor. Alkollü araba kullan , polisten kaç vergini yatırma, kop koyu filim yaptır arabanın içinde kimin oldugu belli olmasın vs. ondan sonra polis çevirince polis suçlu. birazda hatayı kendimizde arayalım . Unutmayalımki bizler bir toplumun bireyleriyiz toplumun kurallarına uymak zorundayız.

Haha ben buna gülerim işte,tanıyomusun beni? "hayır" ee ozman benim mesajımı neden alıntı yapıp abuk sabuk şeyler yazıyosun??polisten kaçtığımı,camlarımın filmli olduğu,alkollü araba kullandığımı,vergi kaçırdığımı nerden biliyosun??"bilmiyosun" boş yere atıp tutuyosun..

arkdaslar konuya sacma dıyenler zten arabasında bır tane bıle fazlası olmaynlar onların ıcın onemlı olmayabılır benım arabamda fabrıka cıkıs ama polısle sureklı ugrasıyorum napıym yanımdan gm' den yetkılı bır adamlamı dolsayım ?

sizin arabanızda ne gibi bir fazlalık varda polis sizinle ugraşıyor. örnek verebilirmisiniz.

Geri