Ne Olur Yardimmmmm

muratefen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 astra gl var lpg li aracımda bi arıza var ilçede olduğumdan servis yok en azından arıza ne onu bilmek istiyorm yardımcı olcak arkadaş var ise:::::aracım birden kesik gaz yemeye başladı patırdayarak daha sonra gaza geçmedi ve benzinde giderken teklemeye başladı silkeledi ve ardından ekrandaki motor işareti yanıp sönmeye başladı yardım lütfennnnnn

stop ettirip tekrar çalıştırdın mı?

araba tekliyorsa bujilerin ömrü bitmiş olabilir bildiğim kadarıyla

evet bujilere bir baktır uzun süredir değişmediyse..

Buji Yada Buji Tayicisi Arizalidir Sorun Cözülür Merak Etme

ateşleme hattı 360 milyon lira ;) büyük ihtimalle bunu değiştircekler arabayla o şekilde fazla gezme

bujiler yeni değişti bakım yaptırmıştım araç sanki lpg şahin gibi çalışıyor ayrıca

2001 astra gl var lpg li aracımda bi arıza var ilçede olduğumdan servis yok en azından arıza ne onu bilmek istiyorm yardımcı olcak arkadaş var ise:::::aracım birden kesik gaz yemeye başladı patırdayarak daha sonra gaza geçmedi ve benzinde giderken teklemeye başladı silkeledi ve ardından ekrandaki motor işareti yanıp sönmeye başladı yardım lütfennnnnn

bujilerde yeni 9 ay falan oldu km yapmadım fazla

buji tekleme

merhaba arkadaşım benimde başıma böyle bir durum gelmişti ve ateşleme kütüğü diye bir malzeme deişmişti tavsiyem en yakın sevisle irtibat kurderim

mrb. benim de 2000 model astra g aracım var. lpg yi taktırdıktan yaklaşık 1 yıl sonra sabah ilk çalıştırmadaki rolantide bozulma başladı sonra sabah ilk harekete başladıktan sonra 5 dakika kadar gaz yememe durumu gibi diğer arkadaşların yaşadığı problemleri yaşamaya başladım. sorunu çözmek için ateşleme bobinini değiştirdim olmadı, benzin pompasını değiştirdim olmadı, bujileri değiştirdim olmadı, rolanti ayarlayıcısını değiştirdim olmadı, lpg sisteminin bağlantılarını söktürdüm olmadı, serviste carbon clean yaptırdım olmadı ve yine de 1.5 ay sadece benzinde bindim arabaya düzelir diye yine olmadı. yaptırmadığım tek şey kaldı motor üst kapağını temizletmek(yanlış ifade etmiş olabilirim,yani motoru indirim yemizlik yapacaklarmış ) o da 400 ytl imiş, servisye yaptırırsam 500-600 ytl civarında. ama motor kelebeğini temizlettiğimde sabah ilk çalıştırmadaki rolantideki bozukluk gitti. ama sabah ilk harekete başladıktan sonra 5 dakika kadar gaz yememe durumu asla gitmedi ama azmettim sorunun sebebini bulmaya, o temizliği de yaptıracağım. eğer lpg li araca binmek istiyorsanız toyota alın ve sorunsuz kullanın.

Geri