mrb. benim de 2000 model astra g aracım var. lpg yi taktırdıktan yaklaşık 1 yıl sonra sabah ilk çalıştırmadaki rolantide bozulma başladı sonra sabah ilk harekete başladıktan sonra 5 dakika kadar gaz yememe durumu gibi diğer arkadaşların yaşadığı problemleri yaşamaya başladım. sorunu çözmek için ateşleme bobinini değiştirdim olmadı, benzin pompasını değiştirdim olmadı, bujileri değiştirdim olmadı, rolanti ayarlayıcısını değiştirdim olmadı, lpg sisteminin bağlantılarını söktürdüm olmadı, serviste carbon clean yaptırdım olmadı ve yine de 1.5 ay sadece benzinde bindim arabaya düzelir diye yine olmadı. yaptırmadığım tek şey kaldı motor üst kapağını temizletmek(yanlış ifade etmiş olabilirim,yani motoru indirim yemizlik yapacaklarmış ) o da 400 ytl imiş, servisye yaptırırsam 500-600 ytl civarında. ama motor kelebeğini temizlettiğimde sabah ilk çalıştırmadaki rolantideki bozukluk gitti. ama sabah ilk harekete başladıktan sonra 5 dakika kadar gaz yememe durumu asla gitmedi ama azmettim sorunun sebebini bulmaya, o temizliği de yaptıracağım. eğer lpg li araca binmek istiyorsanız toyota alın ve sorunsuz kullanın.