Ne kadar sigara içiyorsunuz?

bende hiç içmiyorum içmemde..annemın dayısı var günde 5 paket içiyor.sabah kalktıgında bi kere yakıyor daha çakmak kullanmıyor bitmeye yakın diğerini ucuyla yakıyor devam ediyor:D içtiği sigarada 5 tl sadece gunluk 25 tl sigaraya veriyor böyle bişey varmı ya:(:(

şaka değilmi 5 paket yazmışın ? rakamsal bir hata olsa gerek çünkü 5 paket hem enteresan hemde fen ve sanat kurallarına aykırı gibi..

içiorm ayda 160 lira sigaraya para verıyorum..marlboro light tan baska sigarada agzıma suremıyorum..
cook seviyorum içmeyii napiyim elimde değil karnım doyduktan snra muhabbette alkol sofrasında bayılıyorum:)
tavsıye ediyormuyum hyr..
ama bn seviyorum o beni bırakıncaya kadar devam heralde..

bu sıralar foruma pek giremiyorum koşuşturma içerisindeyim hastanelerden dolayi..
kendinize iyi bakın.

şaka değilmi 5 paket yazmışın ? rakamsal bir hata olsa gerek çünkü 5 paket hem enteresan hemde fen ve sanat kurallarına aykırı gibi..
şaka değil ne yazıkkı:(
diyorum yaa sizlere sabah yakar daha çakmak kullanmaz aynı şekilde devam eder..

yapma müdür yaw 5 paket gerçekten çok çok fazla inanması bile güç yazık yapmasın o kadar kendine günah ya...çok üzüldüm onun adına , kendimde acınacak haldeyim biliyorum ama 5 paket ciddi ciddi çok fazla

Sigara gerçekten illet birşey. Kendim bu yaşıma kadar hiç içmedim, bundan sonra da içmem umarım. Sigara içerek hem kendi kendini öldürüyorsun, kendini öldürmek için birde üstüne para veriyorsun. Bazen, keşke sigara insanı pat diye öldürse diye düşünürüm, Sigara yüzünden kolu bacağı kesilmiş, gırtlak, akciğer kanseri olmuş insanları gördükçe :(

yaa sormayın o hastalık ben de de var neyapıcam bilmiyorum ama bu ayın sonun da bırakmayı düşünüyorum ben de ince olanlardan içiyorum ama 2 paket günde bittiyor bu işi sonlandır mak gerek bu konuyu açan arkadaşımıza şimdiden teşekkür ediyorum

yapma müdür yaw 5 paket gerçekten çok çok fazla inanması bile güç yazık yapmasın o kadar kendine günah ya...çok üzüldüm onun adına , kendimde acınacak haldeyim biliyorum ama 5 paket ciddi ciddi çok fazla
aynen öyle ne yazıkkı..

senedi 1 paket anca cok cok nadir icerim nadir içmenin keyifli ve zarasız oldugunu dusunuyorum bagımlılıgın tedavi edilmesi gerekn bir hastalık oldugu kanısındayım...

Tamam sigara sağlığa zararlı ama dünyadaki tek zararlı sigaradır gibi yorumlar yapmak da yanlış. Hayatında hiç sigara içmediği halde kanserden ölen çok, genç yaşta by-pass olan çok, damar tıkanıklığı şikayeti olan çok. Sonuçta ölüm hepimizi bekliyor, amaç yaşantımızı daha kaliteli bir şekilde sürdürebilmek için dikkatli olmak. Yılladır var olan tütünün zararları yeni mi keşfedildi, yoksa son senelerde mekruh diye üzerine daha fazla mı gidiliyor. Tıpki alkolde olduğu gibi. İktidar vatandaşın sağlığına önem verdiği için bu konunun üzerine fazla düşüyor gibi görünüyor ama benim buna inanasım yok. Vatandaşının sağlığını düşünen iktidarlar önce onların sağlıklı beslenmeleri için gerekli ücreti vermeli, gıda üreticilerini adam gibi denetlemeli, çevreyi kirletenleri cezalandırmalı, uyguladığı vergi politikası sonucu eski araçları cazip hale getirmemeli. Zamlarda, maliyet hesaplarında avrupayı örnek almak yerine yaşam koşulları bakımından avrupayı örnek almalı. Adamların emekli maaşları neredeyse bizim yıllık maaşımız.

Geri