Ne kadar sigara içiyorsunuz?

olacak olan gene oluyor ama birde bu etkenleri hızlandıran faktörler mevcut ..buda sigara işte

Allahıma şükürler olsun kullanmıyorum, hiç kullanmadım da.. Gelin bırakın arkadaşlar yaa, sebep olsun şu 19 temmuz tam dumansız hava sahası kampanyası, hadi !!

neler olacak bakalım 19 'unda merak ettim.

Savaş abi yaşamı etkileyen elbette pek çok faktör var. Sigara içen %100 daha kısa yaşar diyemeyiz. Fakat bile bile vücuda zarar vermenin de manası yok. Yaşam kalitesinden kastım sadece sağlık açısından değil elbette. Aynı zamanda maddi anlamda. Günde bir paket sigara içen insanın ortalama aylık 150 tl sigara masrafı olur. yılda 1800 tl yapar. Kısacası sigaraya yatırdığı parayla da daha mantıklı, yararlı işler yapılabilir.
Sigarayı savunmadığımı tekrarlayayım. Benim kızdığım yetkililerin bazı şeylerin arkasına gizlenip, girdikleri çıkmazda debelendikleri bir ortamda olduklarını unutup, dünyanın en beter şeyinin sigara olduğu yolundaki açıklamaları. Hazır gıda ürünlerinin özellikle hazır çorbaların sigaradan kaç kat daha zararlı olduklarını dile getiren bir yetkilinin olmaması beni kahrediyor.

2 günde 1 paket içiyorum.bakalım kim kimi bırakacak_?hatta şu an yakayım 1 tane

kapalı alanlarda içemeyeceksinizzzzzzzzz.. haaa hahahahah (kötü adam gülüşü) :kop:

nasıl engel olunacak inanasım gelmiyor...heleki biranelerde barlarda neden yasaklıyorlar onu anlamış değilim alkol alan adam sigara yakıcak tabi bi zevki olmaz sadece efes :)

her yerde ıcerım abııı :)

Gündemi bunlarla geçiştirip insanları oyalıyorlar, ben sigara içmiyorum ama içseydim heryere içerdim kim nasil tahsil edecek cezayı olacak işmi bu ya?

Geri