Ne kadar sigara içiyorsunuz?

yasak olacağı kadar yasak şu an avm lerde fln filan çoğu yerde yasak zaten bence daha fazla üzerine gitmek hani barlarda fln yasaklamak ..sorun çözmeyecek sorun çıkaracak bence

en ucuz sigara 10 tl olacak die bi geyik dolanıyor duyan war mı hiç_?neymiş ortaokul,lise öğrencileri alamıyacakmış...onu içmek isteyen her yerde bulur bence...sigaradan soğutalım derken esrara (allah korusun) başlatacaklar milleti o daha ucuz...türk mantığı yasaklar delinmek içindir...

İçmiyorum Şükürler olsun. :)

6 senedir içmiyordum bi başladım pir başladım. ama sigara fiyatlarına inanılmaz bir zam gelecekmiş ozaman mecbur bırakacam artık :D

Arada Bir :D

kendimi bildim bileli içerdim 10 yaşında falan basladım içmeye lisede günde 1 paket oluyordu son ik iyıldır azaltmıstım bu yeni yasakla hiç içmemeye basladım 12 gün oldu çok iyi ama sunu anladım bu sigarayı bırakmak marifet değil hiç içmemek marifet hiç başlamamıs olmak marifet her an aklıma geliyor yemek yemek istemiyorum sigara aklıma gelecek diye ama iştahım açıldı sürekli biseler yiyorum

yasak olacağı kadar yasak şu an avm lerde fln filan çoğu yerde yasak zaten bence daha fazla üzerine gitmek hani barlarda fln yasaklamak ..sorun çözmeyecek sorun çıkaracak bence

bi meyhanede birini vurmuslar zaten nette olması lazım

en ucuz sigara 10 tl olacak die bi geyik dolanıyor duyan war mı hiç_?neymiş ortaokul,lise öğrencileri alamıyacakmış...onu içmek isteyen her yerde bulur bence...sigaradan soğutalım derken esrara (allah korusun) başlatacaklar milleti o daha ucuz...türk mantığı yasaklar delinmek içindir...
Tinercilere kapkaçcılara yeni bahaneler çıkacak desene. Bir şeyin fiyatını haketmediği halde aşırı artırırsan kaçakcılık, hırsızlık, sahtecilik işlemleri patlama yapar. Alamayan bağımlılar ne yapar ne eder çalar, çırpar, darp yapar ama mutlaka o mala ulaşır. Çalamayanlar da daha ucuzuna verilen adi, ne üdüğü belirsiz daha da sağlıksız olan eşdeğer mala yönelir. Bu şartlar altında devlet benim sağlığımı düşünmesin istemiyorum. Sakın olaki milli servet heba oluyor edebiyatı yapmasınlar, kendileri için yaptıkları harcamalar ortada, inanmayan rabbime sorsun.
Sonuç olarak;
1- Devlet büyükleri bunların çözüm olmadığını hala anlayamadılar,
2- Bu bahane ile kendilerince haram olan mallara aşırı zam yaparak devletin vergi gelirlerini artırmak da olabilir. Yani biz nasıl olsa kullanmıyoruz, kullanan salaklar vergiyi ödesinler biz de onlar sayesinde rahat edelim diye düşünebilirler. Böyle düşünüyorlarsa Cumhurbaşkanı da Başbakan da çelişkiye düşerler. Hani herkesimin herkezin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı idiler.
Bu tez doğru ise yakında coca cola ve pepsi colaya da okkalı bir zam yolda demektir.:)

içmeyenleri tek tekkutluyrum ben malesef günde bir paketi telliyorum..:sorry:

Geri