elimden 2004 2400 exe accord geçti bir tane de abim aldı geçen gün 32 e. ikisi de mügen ama hazır halde aldık. Mügen parçaları biraz pahalı ama çok yakışıyor araca. yalnız söyleyeyim bende ki accorda çorumda(BRC nin bölge bayisinde) özel sarı regülatörlerle 2500 liraya lpg taktırmıştım ama bir türlü verim elde edemedim. arıza ışığını bir türlü söndüremedim. Rölantide dengesizlik yaşıyordum stop etmelere kadar. Abimin aldığında maşallah şimdi tartarini var sorunsuz şimdilik. O yüzden brc olanlarından uzak durmanı tavsiye ederim. Samsun yetkili servisinin çalışanın arabasıydı benim önceki accord sensör değişimine varana kadar ne kadar uğraştıysam brc ile uyum sağlatamadım. Kaldı ki burdaki öğretmen arkadaşımda 2000 model 2,0 crv var brc var onda da arıza ışığı ve rölanti sorunu var.
Diğer türlü dayanıklı araçtır yormaz seni ama bakımlı olması lazım. gazı köklediğin an uçurur seni ayrı diyarlara götürür. 255 i görmüşlüğüm vardır kadranda otobanda yola yapıştığını hissetmiştim. ancak bende helezonlar özel japonyadan gelmeydi Hondadan

2,0 motorda 2006 modellerde vsa var bildiğim kadarıyla vsalı modeli tercih etmeni öneririm. Başka kafana takılan varsa sorman yeterli.