Ergün hocam,
bende aracımı almadan önce aynı senin gibi kafayı accordlara takmıştım. Hatta kafamdaki tek alternatif accord du ve başka araç düşünmüyordum. Yalnız benim idealim 2.4 dü... Elimdeki meblağdan bir kısmı acil harcamam gerekti ve sonra accorddan vazgeçmiştim ve kısmet vectraya oldu, hoş ondanda çok memnunum
Accord arayışlarım sırasında araştırmalarım sonucu bu arabanın gerçekten çok uzun ömürlü oldugu(504 bin kmde 2.4 accord kullanıcısı biliyorum), kronik problemlerinin yok denecek kadar az oldugunu(olanlarda küçük maliyetli ufak tefek şeyler) öğrendim. Hatta 1-2 tane 2.4 accordu da kullanma şansım olmuştu, araba gerçekten kral.Tek kusuru, sürüş esnasında yol sesini içeriye fazla alması. Özellikle uzun yollarda biraz rahatsiz edebilir bu durum. Onun dışında herhangi bir problem ben göremedim. Ben sana temiz, prins veya teleflex lpg li, 2.4 accord almanı öneririm. Eğer biraz daha geniş çaplı araştırırsan 27-28 e 2.4 temiz accord rahatlıkla bulunuyor. E vergisi ne olacak bunun diye sorarsan; kasko değerinin yüzde 5 i vergisini geçtiği için 2.4 ler 2.0 larla aynı vergiyi veriyor, e daha ne olsun