nasıl Accord

araç ilandaki gibiyse fiyat iyi. tabi ki pazarlık yapın. kronik sıkıntısı yoktur bu aracın sadece şanzumana iyi baktırın almadan önce. Hasta olunmayacak gibi değil ki arkadaşım baksana benim rahmetliye.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...pg-li-essiz-temizlikte-accord-37423917/detay/

Full orjinal mügendi ah ah niye corsaya ısınamadım sanıyorsun tabi ki ikisini kıyaslamıyorum ama buna alışmak da ayrı bir duygu. D3 vitesinde 180 i gördüğüm nice bmw mersoları aynalarda bıraktığım günler ah, ah vtec ah :)

araç ilandaki gibiyse fiyat iyi. tabi ki pazarlık yapın. kronik sıkıntısı yoktur bu aracın sadece şanzumana iyi baktırın almadan önce. Hasta olunmayacak gibi değil ki arkadaşım baksana benim rahmetliye.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...pg-li-essiz-temizlikte-accord-37423917/detay/

Full orjinal mügendi ah ah niye corsaya ısınamadım sanıyorsun tabi ki ikisini kıyaslamıyorum ama buna alışmak da ayrı bir duygu. D3 vitesinde 180 i gördüğüm nice bmw mersoları aynalarda bıraktığım günler ah, ah vtec ah :)
senin arabada gerçekten şıkmış :) aracın ilandaki gibi olduğunu düşünüyorum. tabi yine baktıracaz. istanbulda bi tane bulmuştum baktırınca şanzımanı arızalı çıktı. 3500 tl masraf. vazgeçtik o yüzden. heleki burda kısa bi mesafe sürünce arabayı budur dedim. pazarlık yaptım fakat fazla düşmüyor arkadaş. ama zorlicam biraz daha. hele bu hafta içi yakamızı altından kurtaralımda...

hayırlısı olsun hocam temizi içine sinen bir tane nasip olur inş.

hayırlısı olsun hocam temizi içine sinen bir tane nasip olur inş.
baktıklarım içinde içime en çok sinen bu oldu. zaten 150 bin km den aşağa pek yok bu arabalardan. accord almazsam minibüs alacam :)

hayırlısıyla anlaştık adamla. gidip arabayı görecem yarın. ancak ordu da honda servisi yok sanırım. arkadaşlar nereye gösterecem ben arabayı?

orduda ateş yetkili servis var. Giresun yolunda ama merkezde. Medical park kavşağını da geçtikten sonra sağa bakarak devam et yetkili servisler başlıyor zaten hocam. Hadi hayırlısı...

orduda ateş yetkili servis var. Giresun yolunda ama merkezde. Medical park kavşağını da geçtikten sonra sağa bakarak devam et yetkili servisler başlıyor zaten hocam. Hadi hayırlısı...
hocam seninde ordu da olman güzel şans. ünyeyle arası kaç km acaba. kompilemi baktırayım nasıl yapayım bilgi verirmisin biraz. masrafım ne kadar olur. veya sanayide önerebileceğin başka bi yer varmı?

hocam seninde ordu da olman güzel şans. ünyeyle arası kaç km acaba. kompilemi baktırayım nasıl yapayım bilgi verirmisin biraz. masrafım ne kadar olur. veya sanayide önerebileceğin başka bi yer varmı?

bende ankaradayım ama orduluyum unye arası 45 dk alırsın ates yetkılı servıs ıyıdır butun herseyı hallederler orda =))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...accord-2-2i-cdti-sanruflu-full-81584519/detay

buda dizel. Bence Lpg ile hiç uğraşma. ama araba 38 istemiş 34 bin Tl ederi var bence.
hocam fiyatı uygun yazmış. kim bilir ne kusuru var arabanın. detay yazmamış. yüksek ihtimalle km ile de oynanmış. adamla da anlaştık zaten. bakalım hayırlısı.
bende ankaradayım ama orduluyum unye arası 45 dk alırsın ates yetkılı servıs ıyıdır butun herseyı hallederler orda =))
valla samsunamı gidecem yoksa diye düşünüyodum. ordu da servis olması iyi oldu :)

Geri