nano charger

%20 tasarruf olmazsa geri ödemesi var mı? varsa ben yaptırmayı düşünüyorum. ama emme manifoldunu deliyorsunz değil mi?
memnun kalınmadığı takdirde 30 gün içinde iade ediliyor...manifold delinmiyor mestanauz a giden emiş borusuna takılıyor

Ne kadar sürede işlemin bitirildiği ve araçta ne gibi bir operasyon yapıldığını anlatabilir misiniz?
süre olarak yarım saat te takılıyor kendinizde takabilirisniz...sadece fren mestanauzuna giden boru kesilip araya T aparatı var o aparatla beraber takılıyor

araba üreticileri %2 lik yakıt tasarrufu yapmak için milyon dolarlık yatırım yapıyorlar. söğlendiği gibi faydalı bişi olsa arabanın orjinaline koyupta satarlar..
lpg de %30 tasarruf sağlıyo ama fabrikadan orjınalde cıkmıyo..servislerde sonradan takıyorlar

biraz daha detay istesek nasıl olur..lpg ile şuan km başına 15,6 ykr yakıyorum bunu 0,8 ile çarpalım yaklaşık 12,5 ykr ... ben isterim bunu cidden %20 tasarruf edeceğim garanti ise (% 19 da olur :))
30 gün de iade ediyosunuz deneyin

hımmm.. alsakmı yaw :D

Arkadaşlar benim arkadaşım taktırdı, fiat bravası var...Yüzde 15 kesin diyor..Bodruma gittik geldik haftasonu iş için izmirden yaklaşık git dön 600 km yaptık...100 ytl benzin yaktı, lpg yok arabada........

30 gün de iade ediyosunuz deneyin
Soner, opel ustası alın demiş,ben de merak edip sitesine bir baktım çok iddialı açıklamaları var ayrıca kullanıcı yorumları da var ve tamamı olumlu sanırım alıp deneyeceğim ne kaybederiz ki 200 ytl nelere vermiyoruz zaten doğru ise 5 depoda kendini amorti ediyor umarım işe yarar.

manisa-aydın arası kaç km? :D

Izmir Aydin 120 Km Lmasi Lazim

Geri