1- Hem üzerine basa basa kullanmadığını söyleyip, ardından da sanki ürünü kullanıpta fayda görmüş gibi açıklama yapmanı gerçekten anlamıyorum. Ben sadece üzerine bana basa kanıt istiyorum.Bakın kendiniz söylüyosunuz. Gelecek vaad eden ürün diye.. Bundan baska hangı üründe tübitak adını duydunuz ?? Kullandıgınz ama bır faydasını gormedıgınz ürünlerle kıyaslayıp yorum yapmayalım..
He buda bu ürünün 100 beygırlık arabayı 110 degıl 102 beygır bıle yapacak anlamına gelmez..
Bir arkadaşın dedı gıbı ıkı aractan bırınde kullanılır dıgerınde kullanılmaz, 200 bin km sonra motor acılır bakılır. Ozaman anlaşılır faydasımı var zararımı yada gercekten para tuzagımı..
2- Sokakta bu ürünün broşürünü vatandaşlara okut bakalım kaç kişi ne anlayacak.
3- Ne demek araçların birinde kullanılır diğerinde kullanılmaz. Bütün benzinli veya dizel araçların temel motor yapıları ayn değilmidir? Ürünün üzerinde Opel kullanır Ford kullanamaz diye bir uyarı mı var?
4- Bir yağ katkısının % ..? performans, % ...? yakıt tasarrufu yapıp yapmadığını saptamak için 200.000 km yol gidip sonra motorun dağıtılması mı lazımdır? Bu mudur tasarruftan anlanan şey?
5- Gelecek vaad eden demek, ileride mutlaka başarı sağlayacak anlamına gelmez. Başarılı da olur başarısız da. Tekrar belirteyim, inşallah gelecek vaad eden bu ve benzeri bütün ürünler başarılı olurda ülkemiz kazanır, biz de bunu başardık demek kadar güzel ne olabilirki?
6- Bak ben yorumlarımda sayısal değerler veriyorum, ürünün resmi internet sitesinden kanıtlar koyuyorum, eeee artık sıra sende, sen de ortaya birtakım rakamlar/kanıtlar koy artık.
Son düzenleme: