Bor harici başka bir yorum yapmayacağım, zaten bazı konularda anlaşamıyoruz, yazılanlar çizilenlerin hepsi burada, dileyen dilediği yorumu yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkadir ben Doğan aracımdaki üfleme ve yağ kaybı için restore marka onarıcı kullanmıştım. Ama işin sonunda aracım satıcının anlattığı ölçüde düzelmeyince moralim bir hayli bozulmuştu.Savaş abi arabam 147 000 de yağ yakıyorum 10000 km de 2 2,5 lt tavsiye eder misin bana deneyeceğim bunu yoksa motor yapmaya doğru gidiyoruM ZATEN
Ne gerek var ki? Cevap vermeyiz olur biter.
Ne gerek var ki? Cevap vermeyiz olur biter.[/QisalUOTE]
Evet cvp vermemek, susmak bazen buyukluktür, doğruluktur.. Ama bazende cvp vermek gerekır konu ne olursa olsun. Misal biraz önce savaş abiye yazdıgım cok cok uzun msj gibi.. Gerci silinmiş ama enazından savaş abı inş okumusturda slinmiştir.. Nese konu kapanmış uzatmanın dahamantıgı yok.. Herkese ii forumlar..
Abdülkadir ben Doğan aracımdaki üfleme ve kağ kaybı için restore marka onarıcı kullanmıştım. Ama işin sonunda aracım satıcının anlattığı ölçüde düzelmeyince moralim bir hayli bozulmuştu.
Benim aracım da 155.000 de ve aynı mesafelerde 1-1,5 litre civarı yağ eksiltiyor, bu değer el kitabında normal olarak yorumlanıyor (benim aracımda sibop keçelerinin sertleşmesi neticesi yanma odasına bir miktar yağ kaçıyor). Senin ki gerçekten biraz fazla. Yağ kaybının kesin kaynağının motorun yağ yakmasından olduğuna eminmisin? Yağın markası, yağın viskozitesi, kaçaklar, keçeler gibi etkenler de eksilmeğe neden olur. Aracın kompresyonunu ölçtür, sadece yağ segmanları sorunlu olabilir, çünkü GM motorlar için 150.000 km motorun bitmesi için çok erken.
Ben önceki mesajımda yanlış anlaşılır diye yağ markası vermemiştim. Yağ sarfiyatının bir nedeni de bu marka olabilir (benim eski aracımda kullanılan yağ da aynı markaydı ve buharlaşma ile köpürme çok oluyordu, ben de tavsiye üzerine o zamanlar 20/50 ler içinde iyi bir yer edinen BP'ye dönüş yapmıştım, yanlız dikkat et hemen tüketim azalmaz, uyum süresi için gerekli plan en az 2 kerelik yağ değişiminden sonra daha sıhhatli ölçümler yapabilirsin, mobil veya GM iyi seçimlerdir)yaptırmaktan kastım o zaten segman değisimi ama önce mobil yağ alıp deneyeceğim gittiğim özel servis shell kullanıyor güvenmiyorum o yağa pek birde ben kısa mesafe kullanıyorum onunda etkisi olabilir diye düsünüyorum belki de yanlıstır ama