Nano borx kullana varmı?

Yetkili servisin önerebileceği bir katkı yok mu? Hem bu ürün özel, elmas tozlu bor :D.

Hatırlarsan Ankara ATO başkanı 5-6 sene kadar evvel borla çalışan araç için kolları sıvamıştı, hatta borla çalışan makam arabasıyla Ankara caddelerinde gezecekti ama nedense birden bire kendini Silivri'de buldu. Şimdi benzinli belki de LPG'li aracıyla idare ediyor :(.

bigün biri yapar elbet, o aralar bisürü patent var deniyodu, patent kayıtlarını bi araştırayım bakayım ne çıkacak :)
gerçi patent almak için ortada ürün olmasına gerek yok, borla çalışan araba deyip bir iki de teknik fikirle dosyayı tamamladın mı patent senin, sonra ilk üreten kapına geliyo tıpış tıpış

am o iş o kadar gelişmiş olsa, bisürü üretici elektrikli yapıcaz diye bu kadar tırmalamazdı bence. belki dendiği kadar yakın bi teknoloji değildir.

elmas tozlu bor deyince, bunlar hanımlara da hitap edebilir aslında :D tektaş tozlu yağ katkısı, bayan sürücülere özel :D:D

Hasan ben olsam dediğim gibi "pırlanta katkılı bor" ifadesini kullanırdım. Aklıma gelmişken dur ben de bunun patentini alayım. Diğer yandan patent almak için bir şey geliştirmeye, icad etmeye hiç gerek yok, misal: one minute :)

Hasan ben olsam dediğim gibi "pırlanta katkılı bor" ifadesini kullanırdım. Aklıma gelmişken dur ben de bunun patentini alayım. Diğer yandan patent almak için bir şey geliştirmeye, icad etmeye hiç gerek yok, misal: one minute :)

Borun yapamayacağı bir şey yok :D:D:D

Savaş abi; üşenmeyip amerikan patentlerini şöyle bi inceledim, bitane pil mevzu dışında bişey göremedim

bu bor mevzu coştuğu zamanlar amerikada 25 patent varmış borla çalışan motor için diye haberler dolaşıyodu o aklıma gelmişti de :)

biraz uçukmuş sanırım o muhabbetler..

Daha evvelden bununla ilgili bir konu vardı, hatırlamak için bir bak istersen

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=23862

orda bahsi geçen ürün de fos çıkmış sanıyorum
ama araya ilişmiş bir mailde patentli 600 proje demiş, bu kadar fazla olsa az önce yaptığım basit incelemede kesin görürdüm.

o ara yayılmış bi gaz olayı olduğunu düşünmeye başladım

borun kullanım alanlarının çok geniş ve kıymetli bir maden olduğunu biliyorum ama yakıt olayı biraz şişirme sanki.

Bölüm sorumlusu nerde acaba ama Abilerim çok uzadı bu konu lütfen kırmayın üzmeyin saygılar.

öncelikle konuya böyle bir durumda dahil olduğum için özür dilerim. Ancak arkadaş benim cevap verdiğim bir cümleye kendi yorumunu ekleyip adıma yorum yazınca kayıtsız kalamadım.

vesaire vesaire vesaire....

şimdi geçen gün bende eşimin çalıştığı yapı markette gördüm. standdaki çocuklar beni tanırlar saolsun seveler. sordum dedim nasıl bişey aynen yazılanlar gibi işte motoru temizliyor yok pistonlara yapışıyor. yok ömrü uzatıyor falan filan dediler. bi ürün vardı 19 milyona onu tavsiye etmedi. diğer ürünüde 54 milyondu onu tavsiye etti. ancak abi şimdi değil yağı değiştirince gel öyle verelim dedi. sebebini sordum sıfır yağda daha etkili oluyor dedi. yanlız yağı değiştirdikten sonra 1 hafta içinde en az 300 - 400 km yapman lazım etkisi dahada belirgin olur dedi. şimdilik yağ değişim zamanıma vakit olduğu için kulak ardı ettim. gerçekten faydalımı değilmi zararı varsa örnek varmı yoksa yine örnek varmı bilmek isterim. çünkü açıkcası yağ değişim zamanımda kullanmak istiyorum

biz genel olarak biraz kıllandık bu üründen Gökhan.
emin olduğun örnekleri görmeden deneme derim.

denersen de büyük hizmet olur, örnek olursun :rolleyes:

Geri