Nano borx kullana varmı?

Tübitak ticarete mi başlamış:)
Bu "nano" ve "bor" kelimeleri aynı cümlede kullanılınca sonucu kestirmek zor oluyor:D

Tübitak ticarete mi başlamış:)
Bu "nano" ve "bor" kelimeleri aynı cümlede kullanılınca sonucu kestirmek zor oluyor:D
Bu kelime son yıllarda kulağa gerçekten çok hoş geliyor, bilen de bilmeyen de ürettiği her ürünün sonuna veya başına bu kelimeyi ekliyor. Ben de bundan sonra beslediğim balığıma nano jaws diyeceğim :D. Koskoca TÜBİTAK ne hallere düştü yazık :(.

Bu kelime son yıllarda kulağa gerçekten çok hoş geliyor, bilen de bilmeyen de ürettiği her ürünün sonuna veya başına bu kelimeyi ekliyor. Ben de bundan sonra beslediğim balığıma nano jaws diyeceğim :D. Koskoca TÜBİTAK ne hallere düştü yazık :(.
:D:D:D

internet siteleri de çökmüş galiba :rolleyes:

kullanmadan önce nano parçacıklar ve elmas tozu karışsın diye şişeyi iyice çalkalayın yazıyodu abi ya :confused:, açabilsem o yazıyı koyucaktım.

arabaya koyduktan sonra nano parçacıklar yine karışsın diye arabayı mı çalkalayacağız :D:D

dedim ya merakla açtım ama bu tip şeyleri görünce hevesim kaçtı.

elmas tozu da mı varmış içerikte :D

Keşke elmas tozlu yerine "Pırlanta Katkılı Bor" deselerdi daha karizmatik olurdu (çünkü pırlanta=elmas'dır)

Arkadaşlar ortamı boş gere gerip birbirinizi üzmeyin. Bakın konu elmaslı bor'dan nerelere geldi. Boşverin, biz bor'umuza bakalım.

Bölüm sorumlusu nerde kapansın kırmayın Abilerim birbirinizi sonuçta bir paylaşım sitesi lütfen HERKESE İYİ MUTLU FORUMLAR HADİİ AMA AZ GÜLÜMSEYİN :):):):):):):):)

savaş abicim keşke yararlı bir katkı bulup kullansak ama garanti bozuluyor malesef.. :(

ben geliştiricem en süper katkıyı, depoya veya kartere de değil direk bagaja koycaz ondan sonra gez doya doya :D:D

ya o bu değil de bi aralar borla çalışan araba olsa çok süper olur, 1 çuval borla ömür boyu gezilir falan mevzuları vardı. Kimse yapamadı mı onu daha??

ben geliştiricem en süper katkıyı, depoya veya kartere de değil direk bagaja koycaz ondan sonra gez doya doya :D:D

ya o bu değil de bi aralar borla çalışan araba olsa çok süper olur, 1 çuval borla ömür boyu gezilir falan mevzuları vardı. Kimse yapamadı mı onu daha??

bagaja koymalık kripton gezegeninden özel kriptonit gettittirelim :D

Geri