Mtec H7 4300k-6000k xenon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4300 kesinlikle,

Konu yine modifiyeciler - anti modifiyeciler kapışmasına dönmüş

Yahu arkadaş zevk bizim renk bizim tamam kimse kimseyi rahatsız etmek zorunda değil ancak şöyle birşey var sırf insanlar rahatsız olacak diye biz kendi araçlarımızın zevklerinden vazmı geçelim yani ?

İnsanlar rahatsız olur bebekler uyanır aman ha egzos , hava filtresi taktırma hayır arkadaşım taktırırım şuan aracımda simota marka açık filtre var (sesini duymak isteyenler imzamdaki yazıya tıklayıp aracımın tanıtım konusundan çekmiş olduğum videoyu izleyip duyabilir) egzos stock orjinal olmasına rağmen egzos gibi ses çıkartıyor filtre ve ben bundan gayet haz alıyorum ha ama ben bunu başkaları rahatsız olsun diye değil aracım kendi gözüme güzel gözüksün diye yaptım

Keza yine xenon olayına gelirsek sislerimde 6000K XENON var daha geçen sis farlarından 77 TL ceza yedim trafik polisinden aniden karşıma çıktı durdurdu ve dayadı cezayı ne yapayım yani şimdi tutup sislerimimi sökeyim ceza yedim diye ? Zevklerim için o cezaya katlanırım ben o benim sorunum sizin değil

Yapmayın arkadaşlar iki üç tane şahin doğandan gözünüz köreldi diye tutupta buradaki arkadaşlarımıza çamur atmayın sizden rica ediyorum

bu bir zevk işi değildir arkadaşım. bu bir güvenlik sorunudur.insanlar rahatsız olacak diye zevkimden vazgeçmeyen insanın söylediklerimi anlaması çok zor ama yinede yazmadan edemiyeceğim.yaşınızdan dolayı düşünme ve empati yapma yeteneğiniz çok gelimmemiş olabilir. birkaç sene içinde daha farklı düşünebileceğinizi ümit ederek bu cevabı okuyun.
toplumda birlikte yaşanın gereği insanların birbirine saygılı olması gerekir. kendi zevkiniz için milletin rahatını bozmak sizde bir suçluluk duygusu uyandırmıyorsa,sizin aracınızı sırf zevk olsun diye çizen, çalan bir insana da laf söylememeniz gerekir. buda onun zevki sonuçta. siz onun bu zevkinden rahatsız olacaksınız diye zevkinden vazmı geçecek?
arada bizimde başımıza geldiği gibi hasta olduğmuzda uyumakta güçlük çeker,bir uyusam rahatlarım deriz. hastalığından çok zor uyuyan bir bebeğin tüm gün boyunca çektiği acısını ve sancısını dindiren uykusundan uyandırıp yeniden o sancıları hissetmesine sebep olunca bu size vicdani olarak rahatsızlık vermeyecek mi ? (yeni doğmuş bebeği olanlar,bebeği gaz sancısı çekenler ne demek istediğimi çok iyi anlarlar.)
bebeklerde sadece uyku değildir problem olan. yakınımdan bir örnek vereyim.mahallemizde yeni konuşmaya başlayan çocuğu olan bir komşumuz,çocuğu ile birlikte bakkala giderken yanından egzosu deli gibi ses çıkaran bir aracın geçmesiyle çocuğunun çok korktuğunu ve bundna dolayı kekeme olduğunu söylemişti. sizn gibi o arkadaşta zevklerinden taviz vermeyen biriydi. tabi kendi zevki için başkalarını rahatsız etmek neden önemli olsun ki ?
xenon dan dolayı yeni yapılmış, yol çizgisi olmayan bir yolda iki defa ölümcül kaza riskini kılpayı atlattım. tabi buda sizin için önemli değil nasılsa sizin zevkiniz önemli. önünüzden giden yada karşıdan gelen araçta bulunan 5 kişi ölmüş pek önemli değil.
77 tl ceza yedim diye söylemişsiz ama siz valilikte çalışmıyormuydunuz neden ceza kestiler size? polisinde amiri vali. hee bu arada bende milli eğitimde çalışıyorum. benimde ildeki en büyük amirim vali. ceza keslimesi doğru değil.

tuv yasaklamis onay vermiyor. Daha neden bahsediyorsunuz ?

Gozlerim rahatsiz, bu cakma xenonlar yuzunden elektrokrom ic dikiz on cam dahil film kullaniyorum. Hanginizin hakki beni rahatsiz etmek ?

Tapatalk pro
tüv yasakladı ise o zaman devlet de satışını yasaklasın.

yasin karşılaşmayız merak etme. ne karşıymışsınız şu xenon a yaa.
uzun kısa ayrı ampül yerleri var

hocam ayrı yerleri var ama mercek olmadıgı için xenon far ısıgı cok dagılıyor, mercek olunca topluyor

boschplus90 tipi performans halojen ampullere yönelin derim amacnz iyi aydınlatmaysa

Lütfen mesajıma olumlu cevap yazar mısınız?
4300k mi yoksa 6000k mi taktırayım. Nedenleriyle birlikte cevaplar mısınız?
Sadece bu yazdığımı cevaplar konuyu başka yöne çekmezseniz sevinirim

4300k

Lumen degeri yukseldikce performans azalir.

Tapatalk Pro

MERCEKSİZ XENON FAR KULLANMAYIN YA!

Kul hakkı denen birsey var, trafikte insanları rahatsız edip kul hakkna gireceksinz AMA buna rağmen xenondan vazgecmem herkes kullanıyor diyorsanız onu da size bırakıyorum..

İyi forumlar

tüv yasakladı ise o zaman devlet de satışını yasaklasın.

TUV Uygunsuz kullanımıını yasaklamış. Yani sizin yapacağınız şeyi TUV diyorki xenon kullancaksan mercekli farın olacak far yıkaman olacak. Alıp normal fara koymayacaksın bunu diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri