4300 kesinlikle,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu yine modifiyeciler - anti modifiyeciler kapışmasına dönmüş
Yahu arkadaş zevk bizim renk bizim tamam kimse kimseyi rahatsız etmek zorunda değil ancak şöyle birşey var sırf insanlar rahatsız olacak diye biz kendi araçlarımızın zevklerinden vazmı geçelim yani ?
İnsanlar rahatsız olur bebekler uyanır aman ha egzos , hava filtresi taktırma hayır arkadaşım taktırırım şuan aracımda simota marka açık filtre var (sesini duymak isteyenler imzamdaki yazıya tıklayıp aracımın tanıtım konusundan çekmiş olduğum videoyu izleyip duyabilir) egzos stock orjinal olmasına rağmen egzos gibi ses çıkartıyor filtre ve ben bundan gayet haz alıyorum ha ama ben bunu başkaları rahatsız olsun diye değil aracım kendi gözüme güzel gözüksün diye yaptım
Keza yine xenon olayına gelirsek sislerimde 6000K XENON var daha geçen sis farlarından 77 TL ceza yedim trafik polisinden aniden karşıma çıktı durdurdu ve dayadı cezayı ne yapayım yani şimdi tutup sislerimimi sökeyim ceza yedim diye ? Zevklerim için o cezaya katlanırım ben o benim sorunum sizin değil
Yapmayın arkadaşlar iki üç tane şahin doğandan gözünüz köreldi diye tutupta buradaki arkadaşlarımıza çamur atmayın sizden rica ediyorum
tüv yasakladı ise o zaman devlet de satışını yasaklasın.tuv yasaklamis onay vermiyor. Daha neden bahsediyorsunuz ?
Gozlerim rahatsiz, bu cakma xenonlar yuzunden elektrokrom ic dikiz on cam dahil film kullaniyorum. Hanginizin hakki beni rahatsiz etmek ?
Tapatalk pro
yasin karşılaşmayız merak etme. ne karşıymışsınız şu xenon a yaa.
uzun kısa ayrı ampül yerleri var
tüv yasakladı ise o zaman devlet de satışını yasaklasın.
Merceksiz kullanim yasak.
Orijinal mercekliler yedegini nasil alacak ?
Tapatalk Pro
tüv yasakladı ise o zaman devlet de satışını yasaklasın.