Motoru açıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam
aracımdaki tekleme ısınınca stop etme gibi problemler yüzünden yarın hayırlısıyla motoru açıp baktıracağım umarım bana tuzlu gelmez:(

açılışlar sürprizlere gebedir hep. kolay ve ucuz gele diyorum;)

Aynı sorun bende de var ama benzinde yapmıyor lpg de yapıyor ateşleme bobini siparişi verdim değiştirip deneyeceğiz siz ateşleme bobinini değiştirmişmiydiniz?

Sadece açık kapamak bile sanırım 1000TL rahat bulur da fazlasını artık bilinmez.

Benzinde de aynı sorunlar varmıydı ? hemen motoru açtırıyorsunuz ?

hayırlısı olsun sonuçları resim ile paylaşırsanız gerçekten güzel bir bilgi olur sorunu yaşayan arkadaşlar için

haybeye motoru açtırmayın,
sensörlere,bobinlere yönelin....

egr nin fişini çek

arkadaşlar dün motoru açtık subaplar ve lastikleri gaydları gitmiş
usta açmışken bir de sekman atalım dedi, oysaki benim aklım masraftaydı, üst kapağı adanaya gönderdim orda takılacak subaplar ve diğerleri sekmanı ise usta yapacağını söyledi, içi lanet bir şekilde kurum bağlamıştı, subaplar yanmıştı üst kapak contasıda ustanın dediğini diyorum ki bende öyle gördüm üst kapak contasını koklamış dedi işte böyle yapılanları hafta sonu resimleyeceğim gerisini bitincede sizleri haberdar ederim. herkese kazasız belasız me arızasız günler dilerim

Geçmiş olsun, bunada şükür demeli daha fazla masrafa girmeden sorunlarını çözmüş olursun.:(

Geri