Motorin'e Zam :) 23.12.2010

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cihanqir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saygı değer hükümetimiz Benzini ve Lpg'yi bırakıp şimdi motorine el attı 6 7 kuruş arasında zam euro dizel 3.31 oldu. Bak Demedi demeyin LPG BENZİN VE MOTORİN 5 TL olacak :D artık istasyonlar 10 litre lpg alana 1 litre benzin hediye kampanyaları yaparlar :)

yok canim bir benzine bir bize..:)
bak yarin benzine kokusu geliyor deponuzu fulleyin...
ben biliyordum doldurmustum...
yarin siz benzincilere alisin artik hehehe:)

gebersınler ınsallh yataklarından kalkmak nasıp olmasın daha ne dıyım kı alcam bı 1.7 dtı kacak mazota dayancam sonra..... banane vergıden yaa ulan adamlar zengın herseyı gıder gostrıyolar para vermıyolar bız enayı parası verelımmm daha ne dıyım forever kacak mazot

bu gece 12 de lpg ye 3 kuruş zam yarın gece de benzine 7 kuruş zam beyler benden söylemesi :D

haziranda bir daha seçilirlerse tamamdır.seneye bu zamanlar 10 lira olur

haziranda bir daha seçilirlerse tamamdır.seneye bu zamanlar 10 lira olur
Seçilmezlerse ne olayım. Şaka değil gerçek. Şöyle bir bakıyorum da kime oy vereceğim diye kara kara düşünmeden edemiyorum. :(

Seçilmezlerse ne olayım. Şaka değil gerçek. Şöyle bir bakıyorum da kime oy vereceğim diye kara kara düşünmeden edemiyorum. :(

:kop::kop::kop::kop::kop:
ülkede adam gibi parti yok degilmi Savas kardes,al birini vur ötekine gülelimmi agliyalimmi??yok yok

Vallahi de yok, billahi de yok. Memlekette yüzlerce siyaset adamı var ama sonuç ortada işte. Benim gördüğüm bu boşluğu N.Erbakan ve T.Çiller'de görmüş olmalı ki tekrar kendilerini gündeme getirme çabası içine girdiler. Dikkat yakında baba da gaza gelebilir :).

:good: Dikkat yakında baba da gaza gelebilir :).[/QUOTE]

:kop::kop::kop:

BU arada biz sevinmeyelim yarin lpg ve benzine zam geliyor
ardindan bize...kesilmiyor:mad:
neden??? tepki yok arkadaslar tepki...
tüm millet meclisin önünde istifaya cagirsin bakalim ne oluyor...
bunlar nabiz yokluyor bakti ses yok yavas yavas yola devam

Geri