Motorin'e Zam :) 23.12.2010

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cihanqir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cihanqir

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Saygı değer hükümetimiz Benzini ve Lpg'yi bırakıp şimdi motorine el attı 6 7 kuruş arasında zam euro dizel 3.31 oldu. Bak Demedi demeyin LPG BENZİN VE MOTORİN 5 TL olacak :D artık istasyonlar 10 litre lpg alana 1 litre benzin hediye kampanyaları yaparlar :)

Hani ekonomi iyiye gidiyordu,hani ihracat artmıştı hani sanayi üretimleri artmıştı,hani vatandaş artık daha rahat yaşıyordu...hepsi yalan fasa fiso acaba başımızdakiler bir defa olsun makam araçlarının benzinlerini kendi ceplerinden doldurdularmı..vatandaş ne yaparsa yapsın yeterki vergi gelsin...

ben bu zam konularına yazmayacam demiştim uzun zamandırda yazmamaya dikkat ediyorum ama sınır iller hariç türkiyenin diğer yerlerinde doğudan batıya kadar ikamet eden arkadaşlara allah kolaylık versin:(:cry:

Eee arkadaşlar son 5 yılda motorin tüketimi arttı zam yapmasalar olur mu hiç ?

İlke belli; Önce ucuz mala vatandaşı bağımlı yap sonra ne yaparsan yap :)

Benzinle aynı olursa atarım arabayı..

:mad:benzinli araba alırım benzine zam gelir dizel aldım şimdide dizele geld:mad:i

Birde protesto vardı Akaryakıt almıyorduk.Ayın 24 üne kadar depo bomboş :mad: Bari çeyrek falan olsaydı şimdi bide zamlı tarifeden yicez :mad::mad:

valla folloş oldu bu da artıkkk

uzak durulması gereken uyuşturucu ürünlerin arasına artık yakıtta geldi

aynı fiyat çıksa yine dizelden vazgeçmem haa dizel benzini geçerse o zaman bakarız bi çaresine :D

Geri