motor üst kapağı çatlağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

avare

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm motor üst kapağı çatlamış parça plastikmis servis 580 lira istedi acaba bu plastik parçayı yapıştırmak veya doldurmak için herhangi bi fikri olan varmı japon sürdüm olmadı
icon7.gif
yağ atıyor ne yapsam orayı doldurabilirim
icon9.gif

Ekli dosyalar

• 20130929_193851.webp
    20130929_193851.webp
    48.9 KB · Görüntüleme: 42
  • 20130929_193840.webp
    20130929_193840.webp
    72.1 KB · Görüntüleme: 33
Külbutor kapağı ismi , plastik mı bilmiyorum vectra B lerde ama yatıştırmak icin size ısıya dayanıklı , genleşme kat sayısı düşük bir yapıştırıcı lazım , sonuçta ısınip soğuyup , tekrar ısınip sogudugun da yapıştırıcı bırakır .

Yapı marketlerde çift komponentli epoxy yapıştırıcılar var , bison marka aZicik pahalıdir bir araştırın ısıya dayaniklisi varsa alın , ben kullandım , cok güçlü ...

Gecmis olsun ...

Külbutor kapağı ismi , plastik mı bilmiyorum vectra B lerde ama yatıştırmak icin size ısıya dayanıklı , genleşme kat sayısı düşük bir yapıştırıcı lazım , sonuçta ısınip soğuyup , tekrar ısınip sogudugun da yapıştırıcı bırakır .

Yapı marketlerde çift komponentli epoxy yapıştırıcılar var , bison marka aZicik pahalıdir bir araştırın ısıya dayaniklisi varsa alın , ben kullandım , cok güçlü ...

Gecmis olsun ...
sağol abicim dediğin yapıştırıcıyı aradım sunfix diye bir şey bır şey buldum macun gibi bir madde bence kapağın en sağlam yeri orası oldu böyle işler için bire bir tavsiye ederim 580 tl lik masrafı 5 tl ye hallettim
icon7.gif

Bence arada bir kontrol edin, çatlağın etrafı yağ olmaya başlayabilir ;)

Geri