merhaba arkadaşlar benim sanırım sağ ön motor kulağı olması lazım kopmuş ve bu sorun en az 8aylık...sadece ani duruş ve kalkışlarda "tık" diye bir ses geliyor.başka bir sorun yok sanırım yada bilmiyorum bakan usta değişiriz dedi yanlız hemen acil felan demedi.istanbula gitmeden yağını değişmiştim yağıda alltan almışlar ve sonradan alt kapağını çok sıkmışlar sanırım orada keçe varmış ezilmiş araba 1500km de 2litre yağ eksiltti ve motorun alt muhafazanın orada yağ birikiyor.bize altaki keçeden dendi.yeni yağı istanbuldan dönerken lambası yanınca değiştik yanlız hala lamba yanmadı(yağ çubuğundanda bakıyorum bir düşme yok)birde koydukları yağ kalınmış araç bunu atarmış dedi usta ve 1ayı geçti bundan önce 20gün de yakmıştı(1500km)bu kadar yağ meselesini anlatmam motor kulağını değişecek ustanın tekrar yağ azalınca gel ikisini bir halledelim demesi.süre uzadı bakalım ne olacak.fazla zorlamayın dedi ama zaten araç istanbuldan o halde geldi bizde zorluyoruz bazen işte ama bilemiyorum endişeleniyorum.umarım şanzumana felan zarar vermez.sizce çok zararı varmıdır? şimdiden teşekkür ederim...