motor arızalı ne yapayım

istanbul opel MAR da usta başı olan ve ayrılıp kendine yer açan bir usta var bugun ona götüreceğim.diğer bir alternatifte 25 sene almanyada çalışan gecen sene turkiye ye kesin dönuş yapan 60 yaşlarında picasso halil dedikleri bir usta daha var .bunlarda baktıktan sonra kesin olarak birini tercih edeceğim amaçım işi bilen birine yaptırmak sonuç ta tüm tamirciler motoru yapar ama onemli olan bu maldan anlayanını bulmak

arkadaşlar benim motor arızalı ya son bi kaç gundurde zor çalışıyor ve otomatik vites olmasına rağmen yolda giderken kalkış yaparken stop ediyor çalışmakta zorlanıyor bunun motorlamı alakası vardır.yok başka yerdemi aramak gerek buji buji kablolarını değiştirmiştim.egr boğaz kelebeği hava akışmetresi temizlendi carbon yapıldı benim aklıma acaba yağ eksiltiyorya ondan dolayı yağ pompasımı arızalandı da onun içinmi stop ediyor olasılığı geliyor.

arkadaşlar benim motor arızalı ya son bi kaç gundurde zor çalışıyor ve otomatik vites olmasına rağmen yolda giderken kalkış yaparken stop ediyor çalışmakta zorlanıyor bunun motorlamı alakası vardır.yok başka yerdemi aramak gerek buji buji kablolarını değiştirmiştim.egr boğaz kelebeği hava akışmetresi temizlendi carbon yapıldı benim aklıma acaba yağ eksiltiyorya ondan dolayı yağ pompasımı arızalandı da onun içinmi stop ediyor olasılığı geliyor.
ilk marşa bastığında zor çalışıyorsa egzantirik sensörü ve krank sensöründe bir sıkıntı olabilir çünkü aynı sorun bendede vardı egzantrik ve krank sensörü değişti sorun kalmadı.

ilk marşa bastığında zor çalışıyorsa egzantirik sensörü ve krank sensöründe bir sıkıntı olabilir çünkü aynı sorun bendede vardı egzantrik ve krank sensörü değişti sorun kalmadı.
krank sensörü ile eksantrik sensörünü 15 un önce değiştirdim.yolda rolanti konumuna geçeceği sırada ve ilk çalışmalarda stop ediyor

Bence arabayı sat uğraşma

Bence arabayı sat uğraşma
sat diyorsunda bu haliyle ölü eşek fiyatına gider .hiç gerek yok bence bi motoru söktüreyim artık elimiz değmişken her yanını toparlatacağız kardeşim

arkadaşlar daha önce 15 sene istanbul opel MAR da çalışmış usta başı şimdi kendine yer açmış bir tanıdık vasıtasıyla tanışdığım bir usta buldum parçalar bana ait olmak kaydıyla işçilik-rektefiye dahil 1200 lira ücret istediler.1500 civarıda parcalar tutar dediler.adamın söylediği ben söktüğüm zaman yağ pompası devirdaim triger bilyası idare eder demem değiştiririm çıkma parca takmam dedi bunları göz önune al ona göre gel dedi acele iş yapmam 5 gun sürer dedi.yaklaşık olarak 2700-3000 lira masrafı var dedi.bende yaptırmaya karar verdim satılık ilanı verdim sahibinden e en fazla 10 bin lira verdiler bu haline kimisi 99 model şahinle takas edelim dedi kimisi 9 bin verdi derken satmaktan vazgeçtim yaptırıp kullanmaya karar verdim

zaten satılsa, yeni alacağınız araç yine muamma olacak, en iyisi eksikleri tamamen belli ise yaptırıp kullanmak.yaptırdığınızda aracın fiyatıda değer kazanır.

ustan yaptıgı işe garanti veriyosa bence yaptır uzun bi sürede satma bin

ilker bey nasıl oldu yaptırabildinizmi aracınızı.İnşallah yaptırırsınızda sorunsuz binersiniz..

Geri