motor arızalı ne yapayım

kime söylediysem aynı seyi söyluyor astrayı satmayacaktın diye ama oldu bir kere ayrıca sen kerizliğine doyma sattığın arabayı geri aldın diye
valla öyle, Ama yinede vardır bi hayır abi.üst kapaktan yag kacıyorsa kapağı değişirler bizdede aynısı olmuştu.ama duman atma falan yoktu yani inşallah sorun büyük değildir geçmiş olsun.

o arabayı ne hevesle aldığını biliyorum abi bence yaptır arabanı satıp zarar ettim demekten iyidir arabama masraf ettim demek sıfır alacaksan ayrı ama alacağın diğer 2.el arabalrda böyle sıkıntılar yaşamayacağın ne malum yaptır bi sefer masraf et bi kaç yıl kullan derim

Bende arabamı aldıktan 1 hafta sonra komple motor yaptırdım şu an sorunsuz oldu ama bizi biraz üzdü kullanacağım diyorsan güzel bir yere orjinal parçalarla yaptır senelerce sorunsuz binersin.

Geçmiş olsun ilker...:( İlk işin iyi birkaç usta gez....tam kararını öyle verirsin...

bende son 24 saattir düşünüyorum bu halde satayım desen 2-3 milyar eksiğine zor satarsın o kadar zarar edip satmaktansa o parayı harcayıp yaptırmak daha akıl karı sıfır araba alamıyacağımıza göre alacağımız 2. elinde nasıl çıkacağını bilmediğimiz için masraf etmek daha akıl karı olacaktır.en azından yaptırdığını bilirsin.çıplak gözle görülen üst kapak contasından yağ kacırdığı ve sibop ve fincanlardan ses geldiğidir.yağ yakıyormu dersem gaza yuklenip bıraktığınızda beyaz duman atıyor belki çok ay yakıyordur ama kaçırdığından dolayı yağı bariz eksiltiyor

yağ yakarak o kadar hızlı bitirir mi ki?
rektifiye olmadan contalar falan yenilense kurtarmaz mı acaba?

yağ yakarak o kadar hızlı bitirir mi ki?
rektifiye olmadan contalar falan yenilense kurtarmaz mı acaba?
valla kardeşim ben o kadar çok yakarak bitirdiğine kanaat getirmiyorum.üst kapaktan kaçırdığı için yağı oradan boşaltıyor.üst kapak söküldükten sonra sibop ve fincanlarıda değiştirdikten sonra üst kapak contasınıda değiştridkten sonra kurtarabilir ama motoru açmadanda pek birşey söylemek mumkun değil uzun lafın kısası gözümüzü karartıp sökeceğiz motoru

bari güvenilir bi yerde söktür ki açmışken bütün masrafları bindirmesinler...

arabanın suyuna bak yağ varmı yada köpürme üst conta yemiş olabilir.
sadece üst kapaksa max 1000 liraya biter diyorum temiz bi şekilde .

illa açılcak o motor bakılcak kaç lira sıkışmış :)

sadece contalar kurtarmaz bence siboplar ve fincanlar da değişir bide pistondu gömlekti açmışken şunu da yapalım bunu da yapalım derseniz komple rektefiye olabilir.

aracın motor dışında kafanıza takılan sorunu yoksa satmayın bir an önce yaptırın öyle binin derim ve motora sakın yüklenmeyin sibop falan kırarsa fena olur :(

Geri