suda yağlanma veya köpürme yok iş yerimin arka sokağında tamirci var fikir sahibi olmak için ona götürdüm.aynen yaptıklarını aktarıyorum.yağ kapağını açmaya gerek yok dedi yağ cubuğunu çıkarttı içerde 50 kişi sigara içiyor sanki yağ ile birlikte duman çıkıyor püfür püfür.kelebeğin oradan gaz teline bastı üst kapak etrafından yağ ve duman çıkıyor zaten çalışma şekli şıkır şıkır saz çalıyor.adam komple motor yapılma ihtimali çok yuksek dedi bunu sekman kurtarmaz dedi sesi yapanda siboplar ve fincanları dedi mumkun olduğu en kısa surede yaptır dedi.750 işçilik +350 rektifiye tutar dedi yaklaşık 2-2.5 gibi bir rakama mal olur dedi krank falan hesaba dahil değil dedi onda ne çıkacağını bilemem dedi .ben alalı 7bin km oldu bir anda böyle olması çok saçma dedim.sen yağını değiştirdinmi hiç dedi evet değiştirdim dedim.senin aldığın adam buna 20-50 yağ koymuştur dedi sesi kesmesi için dedi bor katkısıda dumanı ve sesi ekstradan kesiyor dedi anlamış kullanmışındır. dedi yağı değiştirip 10-40 koyunca dedi herşey ortaya çıkmıştır dedi velasılkelam komple motor yapılacak
İlkerciğim fazla düşünmeye gerek yok. YAPTIR KURTUL. Yoksa bu seni yiyip bitirecek.