milangaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erentat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erentat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
milangaz ın otogazda katkısız gaz kullandığından dolayı filtrede daha az tıkanma yaptığı ve daha iyi olduğu söyleniyor milangaz otogaz istasyonu istanbul avrupa yakasında hangi semtlerde var bilen varmı?

sitesinden bulabilirsiniz tüm istasyonları.

valla ankarada ki milangazların çogu dökme gaz kullanıyorlar o yüzden hem ucuz hemde haliyle çok kalitesiz oluyor

valla ankarada ki milangazların çogu dökme gaz kullanıyorlar o yüzden hem ucuz hemde haliyle çok kalitesiz oluyor

övenleri duydum bende bazı lpg ustaları katkısız en iyisi milangaz kullanın diyolar aslında ben aygaz kullanıyodum ama filtreyi çok tıkıyomuş katkısı

ucuza milangaz satanlar dökmegaz kullanıyor... her yerde 1.60 iken 1.25e satıyorlardı şimdi de 1.5 civarıymış... ben uzun zaman bu gazlardan kullandım km olarak farkı yoktu sadece biraz performans kaybı oluyordu...

bpet denediniz mi hiç 30 - 40 km fazla gidiyor bir depoda üç defa denedim. ama malesef şehirler arası yollarda oluyor genelde burada yok mesela. tavsiye ederim deneyin.

yok denemedim ama şehirler arası yolsa zor iş

bpet denediniz mi hiç 30 - 40 km fazla gidiyor bir depoda üç defa denedim. ama malesef şehirler arası yollarda oluyor genelde burada yok mesela. tavsiye ederim deneyin.
ankarada hiç denk gelmedim... ama denk gelirse denerim... ben bir tek po nun gazından memnun değilim... milangaz gibi performansı az ama onun kmside az gidiyor... hemde milangazdan da pahalı... genelde shellgaz veya milangaz alıyorum ben...

total gas cıyım artık

shell de fena değil makinaları genelde güclü oluyor iyi basıyor depoya

Geri