Mil Km çevirme?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myopel

Kayıtlı Kullanıcı
41-Kocaeli
Arkadaşlar selamlar. Dün itibariyle Opel astra J kasa 2013 sonu çıkışlı active select bir araç aldık. Aracı aldığımız kişi otomobili Almanya'dan getirtmiş zamanında. Araç Alman versiyon. Aracın mesafe birimi mil olarak ayarlı. Bu veriyi km cinsine nasil çevirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim, uğraştım ama yapamadım.

h kasada ayarlarda birim sistemi çıkıyor oradan değiştiriliyordu . j kasayı bilmiyorum ama ayarlardan kontrol edin vardır elbet. ayrıca almanya km kullanıyor. avrupa birim sistemi seçmeniz gerekiyor.

Arkadaşlar selamlar. Dün itibariyle Opel astra J kasa 2013 sonu çıkışlı active select bir araç aldık. Aracı aldığımız kişi otomobili Almanya'dan getirtmiş zamanında. Araç Alman versiyon. Aracın mesafe birimi mil olarak ayarlı. Bu veriyi km cinsine nasil çevirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim, uğraştım ama yapamadım.
Sinyal kolu üzerinde bulunan dikdörtgen formlu menü tuşuna bir kez basın. Yol bilgisayarı ekranında gördüğünüz sayfa değişecektir. Yine sinyal kolu üzerinde bahsettiğim menü tuşunun yanında ileri geri dairesel hareket ettirilen bir yön tuşu var. İleri geri hareket ettirerek birimler sayfasına gelip burada metrik birim sistemini seçerseniz birimleriniz km/h olarak değişecektir.

• Beğen
Tepkiler: Cemil ve 06Berkay
omeroz dostum teşekkür ederim, sayenizde eorun çözüldü, Allah razı olsun.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
Geri