Michelin Energy Saver hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Droz84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Droz84

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu hafta içinde 2010 astra h 82000 kmdeki aracıma michelin energy saver lastik almak istiyorum 205/55/16 91v ebatlarda 800tl fiyat aldım 4 lastik için. lastikler hakkında bilgisi olan yorum ve katkıda bulunabileceklerden cevap bekliyorum. herkese iyi günler dileklerimle......

Güzel ve yumuşak lastiktir tavsiye ederim.

düzcenin yollarını bilmiyorum ancak michelin benim için bitmiş bir lastiktir.
çok çabuk balon yapıyor. vectrada arka iki lastikte balon yaptı çöp oldular. corollada hala kullanıyoruz fakat onada nokian almayı düşünüyoruz.
dayıma 15 gün önce nokian aldırdım. lastikler değişince lastik sesi bariz azaldı dedi. nokianın sessiz olduğunu biliyordum ancak dayım pek dinlemez lastik sesi yol sesini ama o söyleyince şaşırdım. 20 gün sonra biraz zorlamayı düşünüyorum arabayı. onunda üzerinden çıkan lastikler michelin.

kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum . ama v serisi ne kadar gerekli olur arkadaşların takdirine bırakıyorum. h bence yeterli

Michelin ve benzeri yumuşak hamurlu lastikler yapıları gereği bozuk yolları sevmezler. Ses, yakıt ekonomisi, yol konforu açısından üstün olabilirler ama bozuk yollarda erken parçalanırlar. Bulunduğunuz yerin yol durumu Fatih'in de dediği gibi iyi değilse mecburen sert hamurlu lastikleri tercih etmek zorundasınız. Sert hamurlu lastikler dayanıklıdır, kolay kolay parçalanmazlar ama bu durum kullanıcıların yanlış izlenim yapmasına neden olabilir. Şöyleki; 5 yıllık veya 50.000 km yol yapmış sert hamurlu bir lastik fiziksel açıdan iyi görünebilir ama performans açısından nasıldır? Mesela benim aracımdaki 4 yıllık sert hamurlu lastikleri görenler "yeni mi aldın" diye soruyorlar, lastikler kuru zeminde fena değiller ama artık ıslak zeminde tutunma sorunları yaşıyor.

Şu anda alpin A4 kış lastikleri kullanıyorum memnun olduğum için yazlıkları da michelin almak istedim kışlıklarda sorun yaşamadım daha o yüzden de biraz yumuşak olması sert süspansiyona sahip astralarda iyi olur diye düşünüyorum ben de kararsız kaldım yollar fena değil en azında köstebek yuvası gibi değil bozuk yol pek yok diyebilirim kullandığım yerde

Şu anda alpin A4 kış lastikleri kullanıyorum memnun olduğum için yazlıkları da michelin almak istedim kışlıklarda sorun yaşamadım daha o yüzden de biraz yumuşak olması sert süspansiyona sahip astralarda iyi olur diye düşünüyorum ben de kararsız kaldım yollar fena değil en azında köstebek yuvası gibi değil bozuk yol pek yok diyebilirim kullandığım yerde

aynen alpin a4 leri 3 gün önce çıkardım araç üzerinde gelen goodyear ları taktım bir kez daha michelin in kıymetini anladım. energy saver da kullandım ben tavsiye ederim

aynen alpin a4 leri 3 gün önce çıkardım araç üzerinde gelen goodyear ları taktım bir kez daha michelin in kıymetini anladım. energy saver da kullandım ben tavsiye ederim

Yumuşak hamurlu lastikler konfor için birebirdir. Yıllardır yazlık/kışlık olmak üzere michelin kullanırdım, bir kere arkadaşın gazına gelip sert hamurlu lastik aldım, pişmanım. Michelin ile karşılaştırıldığında yol konforu yok, yol sesi var, yakıt fazla, ilk yıllar özellikle ıslak zeminde tutunma iyi iken birkaç yıl sonra tutunma kayıplar başladı. Sert hamurlu lastiklerin performans kayıpları en iyi ıslak zeminde belli oluyor.

sanırım michelin almak mantıklı yorum yapan herkese teşeşkkürler

Michelin iyidir.

Geri