mesajlara cevap verirken dikkat!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cengiz abi yaş 40 demişsin ama 39 yazıyo daha gençsin abicim şimdi sen öyle dersen benimki de 35 oluyo yolun yarısı oluyo o kadar yaşlandımmı ben yaaa :cry::cry:
Abicim daha yapmam gereken 1 sürü şey var ev almam lazım , evlenmem lazım ohooo ben ölmüşüm ben bitmişiiim ben mahfolmuşum :(:(:(

Cengiz abi yaş 40 demişsin ama 39 yazıyo daha gençsin abicim şimdi sen öyle dersen benimki de 35 oluyo yolun yarısı oluyo o kadar yaşlandımmı ben yaaa :cry::cry:
Abicim daha yapmam gereken 1 sürü şey var ev almam lazım , evlenmem lazım ohooo ben ölmüşüm ben bitmişiiim ben mahfolmuşum :(:(:(
gel gel sen de bizdensiz bir ayağın çukurda :D

Cengiz Abi konusunda çok haklı, herkes profilinde yaşını belirtse hiç sorun kalmayacak.

Cengiz abi daha dur 39 yaşındasın çukur falan olmuyor böyle :)

gel gel sen de bizdensiz bir ayağın çukurda :D

Allahta seni güldürsün abi :kop::kop::kop:
Dur abicim ya şurada "gencim güzelim potansiyelim var " diye avutuyodum ben daha kendimi :D:D

Cengiz kardeşim haklısın. Kötü niyetli olduklarını zannetmiyorum. Yazdıklarına bakılırsa sende aynı fikirdesin. Küçükler hata yapar, büyükler af eder ve yol gösterir.

cengiz abi büyüksün hatamız varsa affola biz gencler biraz patavatsaızlık yapıyoruz k. bakmasın kimse( kendi sahsıma konusuyorum )

kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmazmış :D:D

Geri