merkezi kilit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dohakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bildiğim kadarıyla çift kilitleme olayı 2004 çeyreğine kadar üretilen opellerde var diğerlerinde yok diye biliyorum o bilgiyide forumda okuduydum ayrıca çift kilitlemeyle immobilizerin alakası yok anahtarı kontaktan çıkardığınız an immo devreye girer çift kilitlemede kapıları içerden açmak mümkün olmaz sanırım bunu çocukların güvenliği için 2004 çeyrekten sonra opel kaldırdı diye biliyorum

COŞKUN AVCI

Çalışmıyor derken, kitliyor ve çalışmıyor mu? Her kapıda mı çalışmıyor? Sürücü kapımdaki bozulmuştu, mekanizmayı değiştirdim.

Hayır mekanizma normalde nasıl çalışıyor onu anlamak lazım benim 1 kerede basdığımda nasıl kitliyorsa 2.basışımdada aynı kitliyor fark bulamadım

bildiğim kadarıyla çift kilitleme olayı 2004 çeyreğine kadar üretilen opellerde var diğerlerinde yok diye biliyorum o bilgiyide forumda okuduydum ayrıca çift kilitlemeyle immobilizerin alakası yok anahtarı kontaktan çıkardığınız an immo devreye girer çift kilitlemede kapıları içerden açmak mümkün olmaz sanırım bunu çocukların güvenliği için 2004 çeyrekten sonra opel kaldırdı diye biliyorum

COŞKUN AVCI

herhalde öyle oldu ama kitabçığında bu konuya yer vermiş enteresan:rolleyes:

firen sistemi

arkadaslar benim 2001 model zafiram var araba sol ön teker balata aynayi sIkIyor ben firene basmadan. ve arac gitmiyor . gidiyor ama 2 km sonra tekrar SIKIYOR ve isiniyor Isinncida SIKIYOR ve beklersen 30 dakka falan devam sörebilirsin ama 2 kmre falan sonra yine aynisi bilen varsa yardimci olsun sevinirim ,böyle bisey hic görmedim bu benim 6 ci arabam bunda gördüm:cry:

merhabalar ikinci kilitlemede araç veya kumanda nasıl tepki veriyor ben ikinci kilitlemede sadece kumandanın ışığı yanıp sönüyor araçta herangi bir tepki yok sizde de böylemidir.

arkadaşlar biraz önce kumandadan arabayı kitledim kilitlendi sonra anahtarın kapama tuşuna 2.kez basınca devreye giren mekanik koruma devreye girmedi .arabaya tekrar binip bir yere gittim geldim tekrar aynı işlemleri yaptım bu sefer devreye girdi sizce problem nedir servise gitmeye gerek varmı yoksa problemi kendimiz çözebilirmiyiz saygılar 2. kez bastığımızda devreye

Benim aracım 2006 Astra Enjoy ben buna hiç dikkat etmemiştim kilitleme tuşuna 1 defa basıp bırakıyorum mekanik korumanın devreye girmesi için 2 kezmi basmak gerekiyor acaba ?

Son düzenleme:
Geri