Merıvada ESP Varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BL@DE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam sis farı mı bu sonradan takılsın?:kop:

alla alla:D:D konuya baq soru ve cevap zaten verilmiş ...:D bence knu kilitlensin arkadaşlar bu böyle uzayıp gidecek madem var olduğunu biliyorsun ahava atmak içinmi foruma yazıyorsun anlamadım... neyse... ayrıca ESP o kadar basit bişiy olsaydı .... nese... sonrada taktırmak çok meşakkatli bir durum ayrıca çok uğraşılması gerk... fabrikasyon olark opsiyon sunulması ise seri üretimde makinalar hemen döşemelerini araç çığlakken yapıyorlar zaten kolay oluyor... yani sonradan ESP takmak çok zor... sana ESP li aracında iyi yolculuklar kardeşim...saygılar...

Ben bir patron veya yönetici olarak herneyse artık standart enjoy'dan farklı ve daha pahalı bir araba yapacak olsaydım en azından sunroof ya da komple cam tavanlı yapardım ve güzel metalik renklerle satışa sunardım arabayı..
Opak renk, düz bir araba olarak satmazdım..;)

Bence bu konu ya kapatılsın yada konu başlığı "BLADE harikalar diyarında" diye değiştirilsin:hıh: .
Bukadar gereksiz,değersiz ve saçma bi konu olmasına rağmen Blade arkadaşım yorum yapanların bilgilerini, fabrika verilerini ve diğer meriva kullanan üstadların tecrübelerini hiçe sayarak inat etmeye devam ediyor:(

Sırf bu esp konusu yüzünden merivadan soğudum.

Neyse sıkıntıya gerek yok arkadaşlar, herkez arabasıyla kazasız belasız yolculuk etsin:))

Ya arkadaşlar bugün forumun küflenmiş sayfalarında gezinirken bu konuya rastladım ve gülmekten yerlere yattım resmen:kop::kop::kop:
, Ben (Mustafa_ksu), Aykal,Sararmen ,Adnan Güçlü ve diğer arkadaşlar Blade'e merivada esp olmadığını nedenleriyle birlikte anlatmamıza rağmen hala var diye inat etmesi ve okadar yoruma rağmen kimseye bi teşekkür dahi etmemesi.... çok enteresan valla..

Buda benden forum nostaljisi olsun:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kalın Sağlıcakla

Ya arkadaşlar bugün forumun küflenmiş sayfalarında gezinirken bu konuya rastladım ve gülmekten yerlere yattım resmen:kop::kop::kop:
, Ben (Mustafa_ksu), Aykal,Sararmen ,Adnan Güçlü ve diğer arkadaşlar Blade'e merivada esp olmadığını nedenleriyle birlikte anlatmamıza rağmen hala var diye inat etmesi ve okadar yoruma rağmen kimseye bi teşekkür dahi etmemesi.... çok enteresan valla..

Buda benden forum nostaljisi olsun:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kalın Sağlıcakla

Ilginc konu, ilginc insan yaw.:kop::kop:Cok guldum, cok.:kop::kop:

konu hortlamış.baştan sona okuyup gülümsedim.esp var mı yok mu 2 dakka bi servise gidip bağlatır insan aracı.ne var ne yok dökülür:D

arkadaslar bu konuyu bende cok merak ettim ve arastırdım vede cevaplıyorum..merivada esp var..ekranda yazan eps farklı bişey..esp nin amblemi ekrana farklı bi amblem..ücgen içnde 2 burgulu çizgi gibi bişiy..kitapcığı dikkatlice okuyun..simgeler sayfasını iyice karıstırın kitapcıgındada göreceksiniz..
MERİVADA ESP %100 VAR...

esp kesinlikle var..k,tapçıklarda göstergeler sayfalarını dikkatlice okuyun..bu arada esp farklı eps farklı bişeydir..aracta göstergede eps yazısı cıkıyor..bu farklı bişey..fakat eps nin amblemi farklı..klavyenin yıldız karakteri gibi bi karakter..aracla birkere savrulmuştum,,hemen o amblem yandı ekranda..kesinlikle var arkadaslar...

Geri