Merhaba..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FarukS1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FarukS1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,
Aratılan kelime Astra J olunca kendimi burada buldum ve günlerdir çıkamıyorum : )
Adım Faruk, 2009 Yılında 2006 model Astra H 1,3 CDTI Elegance aldım ve yaklaşık 1 ay önce sattım aracımı. Aslında ikinci el araç bakarken kendimi Odak Bayrampaşa da buldum ve çıktığımda elimde bir makbuz vardı. Bir de baktım Astra J 1.3 Cosmo HB için kapora vermişim. Hayırlısıyla 1 hafta sonra aracımı teslim alacağım. Rengi asteroid gri dediler. Nasıl bir renk bilemiyorum ama İzmir de ellerinde bir tek bu araç varmış ve bende sipariş verdim. Kısacası Astra dan vazgeçemedim ve bunda AFL nin büyük katkısı var..
Hepinize selamlar..

Ynt: Merhaba..

FarukS link' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Aratılan kelime Astra J olunca kendimi burada buldum ve günlerdir çıkamıyorum : )
Adım Faruk, 2009 Yılında 2006 model Astra H 1,3 CDTI Elegance aldım ve yaklaşık 1 ay önce sattım aracımı. Aslında ikinci el araç bakarken kendimi Odak Bayrampaşa da buldum ve çıktığımda elimde bir makbuz vardı. Bir de baktım Astra J 1.3 Cosmo HB için kapora vermişim. Hayırlısıyla 1 hafta sonra aracımı teslim alacağım. Rengi asteroid gri dediler. Nasıl bir renk bilemiyorum ama İzmir de ellerinde bir tek bu araç varmış ve bende sipariş verdim. Kısacası Astra dan vazgeçemedim ve bunda AFL nin büyük katkısı var..
Hepinize selamlar..
cosmo doğru tercih  045thumbsup 045thumbsup .param olsaydı eğer ben de hiç düşünmeden cosmo alırdım.AFL ler yeter

welllcommee iyi forumlar.

welllcommee aracınız şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim arkadaşlar..

Hayirli olsun.  welllcommee

welllcommee welllcommee

welllcommee hayırlı olsun şimdiden aracınız

Aramıza hoşgeldiniz, çok güzel bir araba satın almışsınız, iyi günlerde kullanın inşallah.

welllcommee

Geri