mercedes

görgüsüzlükten başka bişey değil bence

Cehaletin son örneği. Alnı terlemeden kazanılan paranın sonu.

merak ediyorum bu adamların ellerinde petrol kaynakları tükenince ne yapacaklar

Mikron kalınlığında kaplama yapılmış olabilir..

merak ediyorum bu adamların ellerinde petrol kaynakları tükenince ne yapacaklar

Herkes Araplari cok yanlis taniyor. Herkes saniyorki sirtlarini petrole dayamislar, miskin miskin yasiyorlar. Alakasi bile yok. Su an araplar icin petrol gelir siralamasinda belkide ilk 3 e bile girmez. adamlar o kadar akilli yatirimlar yaptilarki, agzi acik kaliyor insanin. Dunyanin en buyuk alisveris merkezi dense yalan olmaz. Dunyanin butun super pahali ve kaliteli markalarinin satis merkezi oldu arabistan. Onun disinda turizme ve spora acayip yatirim yapiyorlar. Yani adamlar saygiyi hakediyorlar bence.

bakalım tahminen 2016 da petrol rezervleri bitecekmiş o zaman ne yapacaklar görücez benim pek ümidim yok :(

para bol olunca harcayacak yermi yok
klozetleri nasıl acaba:D:D

Herkes Araplari cok yanlis taniyor. Herkes saniyorki sirtlarini petrole dayamislar, miskin miskin yasiyorlar. Alakasi bile yok. Su an araplar icin petrol gelir siralamasinda belkide ilk 3 e bile girmez. adamlar o kadar akilli yatirimlar yaptilarki, agzi acik kaliyor insanin. Dunyanin en buyuk alisveris merkezi dense yalan olmaz. Dunyanin butun super pahali ve kaliteli markalarinin satis merkezi oldu arabistan. Onun disinda turizme ve spora acayip yatirim yapiyorlar. Yani adamlar saygiyi hakediyorlar bence.

Amaaaaaa zeytinyağını bol bulunca ne yaptıkları malum:) görgüsüz oldukları kesin. hoş biz de artık onlardan geri kalmıyoruz:(

Amaaaaaa zeytinyaрэnэ bol bulunca ne yaptэklarэ malum:) gцrgьsьz olduklarэ kesin. hoю biz de artэk onlardan geri kalmэyoruz:(

Adim gibi eminim, bizde onlardaki kadar ZEYTINYAGI olsa birak bi tarafimiza surmeyi, birbirimize bile sureriz ama ne yaparsinki yok iste..... O yuzden bizimki birazda kedinin ulasamadigi cigere mundar demesi gibi birsey. Adam cocuklugunu Ferrarilerde, gencligini Bugattilerde gecirdikten sonra altin mercedes ten baska arabaya binmemesi normaldir.

Geri