Mercedes ve bmw gerçeği!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence kuru sıkı

böyle birşeyin olması imkansız. olsa bile neden bu kadar basit bir olay için açığa çıkarsın mersedes bunu. adamlar bu olayın yayılacağını hesap edemeyeceklermi sanki.. uydurma olduğu çok bariz

Geçende sitede birisi, Vectra B ile otobanda benzın pompası bozulup stop edince KENDİLİĞİNDEN 4lü flaşörleri yandı demişti.
Dün bende yolda kalkarken stop ettirdim debriyaj kendiliginden basılı kaldı :D

GPS ağı ile izleyebiliyorlar bu muhakkak, İşi makinalarından bi firma, arkdaşımın bürosunu arayıp plakasına kadar söyledikten sonra aracınızda yüksek sıcaklık problemi var die telefon açmış. Operatörü arayınca aracın radyatörünün delindigini ve motorun aşırı ısındıgını ögrenmişler.

Herşey bi yana eğerki insnalar aracınızı dinliyolar ise sizde aracınızda yanlış işler çewirmeyin ;)
Bi başbakan makam otosunda çok gizli konuşma ve görüşmeler yapmasın;)

marsa giden uzay araçları uydu vasıtası ile yönlendirilebiliyorsa üzerlerindeki robot aksamlar kontrol edilebiliyorsa deniz altına inan insansız deniz altılar okyanus tabanında iken kontrol edilebiliyorsa insansız uçaklar kilometrelerce uzaktan yönlendirilebiliyorsa uçaklar hata mesajlarını kulelere otomatik olarak bildirebiliyorsa....

bu olay neden olmasın???

daha önceden duymuştum bu olayı.bu devirde olmayacak iş değil doğrusu.ama biraz düşününce de mantıksız geliyor

çocuklar babasından çekinip babasına arayamıyo sonrada ertesi gün yeni anahtarlar yollanıyo babanın haberi olmuyo. çok komik:)
ama imkansızmı bence değil...

hikaye çok komik... size 2 saat 20 dk süre, vardınız vardınız varamadınız nanay..., otoyolda 130 la giderken süre bitse nolacak :) tam komedi bi hikaye..

ama sistemin olması hiç de zor değil,

2 sene önce okudum bu masalı ve her masalı geçtiğimiz sene diye anlatıyorlar bi geçmedi bu seneler.inanmamanızı tavsiye ederim saçmalık...

Cep telefonuyla görüntülü görüşme mantıklı bu saçma , öylemi..

Son düzenleme:
Geri