Mercedes ve bmw gerçeği!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
istese yaparlar da bu dogru değildir ;) olmayacak bişeydeğil biraz hikayeleştirmişler tabi amacı olmayan bi yolculuk bu :D :D:D :D :D

bugün bi arkadaşla oturuyordum yurtdışında kalıyor ve izne mercedesle qelmiş..ve bana öle arabalardan konuşuyorduk dediki arabanın altını bişeyle kaldırmaya calısırsan uyduya haber veriyo oda polislere qönderi yapıyo ve polisler beni arıyor dedi aracınıza bişey mi oluyor veya sizmi yapıyorsunuz diye.. mesela teker patlayınca kaldırınca.. bu oluyorda o neden olmasın ?? :)

Bende aşağıdaki laflar çok güldüm :)

[FONT=&quot]Anadolu yakasından babalarının yeni aldığı otomobille E-5 üzerinden Tekirdağ'a doğru yola çıkarlar. Amacı olmayan bir gezintidir bu.[/FONT]

[FONT=&quot]Arabayı kullanan genç, anahtarı düşürdüğünü fark ettiğinde arabanın otomatik kilitlerinin kapıyı adeta bir kaleye çevirdiğini anlar.[/FONT]

[FONT=&quot]ercedes'in Türkiye ofisinde etkili bir isim, Silivri yakınlarında gecenin karanlığında bir otomobilin etrafında dolaşan gençlere umut olur.[/FONT]

eheheh Dan Brown yazmış bu olayı ondan :D:D

arabanın sol aynasına bi gözünü hafifçe kısıp bakınca o da ne :D mercedes servisinin telefonu çıkıyor :D

Araçta boyle bir sistem olabilir veya vardır araç ve sisteme birşey diyemem teknolojinin vardığı yerler ortada
ama hikaye %100 yalan hele 2 saat 20 dk olayı tam komedi umutun dediği gibi ya arac tam o sırada otobanda son sürat gidiyorsa ne olacak

Arabanın benzin depo kapağını açıp, çok içten ama çok çok içten , NE OLUR KAPIYI AÇARMISIN diyorsun, şaakk dört kapı birden açılıyor :D:kop::kop: yalnız araç sesindeki duyguyu yakalayamassa açılmaz :)

daha dün bir filmde aynı buna benzer bir olay izlemiştim,şimdi doğruluğuna inanıyorum...

Geri