Mercedes ve bmw gerçeği!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ARKADAŞLAR BÖYLE BİR OLAY DEĞİLDE BENZERİ BAŞIMA GELDİ

babam 2001 senesinde 750İLA almıştı. ozamanlar ful+full diyorlardı.
biz arabayı haziranda teslim aldık ve temmuzda izmire yazlığa gittik..
orda arabayı trafonun altında yaklaşık 2buçuk gün bıraktık sonra arabanın kapıları uzaktan kumandayla açılmadı. babam anahtarla açtı. bindik araba 3-4 kerden sonra marş aldı ve sürekli almanca bi hata uyarıları variyordu. araba çalıştı çeşme yoluna çıktık. 1-2 km gittik radyoyu açmak istedim ama hata uyarısı verdi. babamda borusanı aradı hataları söyledi bilgisayardan bakıp. ordan beklettiler telefonda ve sonra radyonun açılacağını ve araç hata vermeden normal seyrine devam edeceğini sölediler. bizi bornovadaydı sanırım bir bmw servisine yönlendirdile. borusan otoyla konuştuktan sanırım 30sn içinde radyo açıldı ve araçta konuşan alman bayan sustu:)

servise gittiğimizde aracımızı nerye parkettiğimizi parkettiğimiz alanda trafo yada manyetik alan oluşturabilecek birşey olup olmadığını sordular. ve sebebi trafonun manyetik dalgasıyla aracı bozduğunu öğrendik..

ben bu olayı 1.elden yaşadım..

Son düzenleme:
CPS ile yapıyor olabilirler.

gecen benim dobloda dertleşti benimle..

Geçen gün başıma geldi..Arac bozuldu,sağa çektim..Telefon ile Opeli aradım...Rusça birşeyler söylediler,sonra bir de baktım birisi aracın içine teleport olmuş,kabloları söküp düz kontak yapıyor...Araç çalıştı neyseki,ben de yola devam ettim :P

zaaaaaaaaaaaa:kop::kop::kop::kop::kop:

benım astrada bakım zamanım geldı dıyo ama benımkı konusamıyo sadece insp yazıyo :D aksam gelsın kulaklarını cekıyım butun mılletınkı konusuyo bızımkı yazıyo :D

walla her ne olursa olsun vazgecemeyecegım bır marka MERSOOO

Ben ilkkez okudum bu yazıyı :D bu kadar ileri bir teknolojinin olduğu bir dönemde bu aracın uydudan çalıştırılması çok sıradan bir olay bence.

Şöyle bir düşününsene hepimizin en kötü ihtimalle bir cep telefonu var. hepimizin birer barkot numarası var yani:) sıradan bir gsm operatörü bile bizleri barkot numaramızdan takip edip dinleyebiliyor. Aynı şeyler kredi kartları içinde geçerli.

Terör örgütleri cep tel sinyalleri ile bomba patlatan düzenekler yapıyorlar, sinyaller nası koda dönüşüyor sizce??? Bu kadar para verip aldığın mercedes ve bmw lerde zaten gsm ve gprs sistemi kurulu geliyor. o motoru ateşlemek bir bombayı ateşlemekten daha kolay bence:D

Benzer bir hadise için Bkz: Die Hard 4

Son düzenleme:
Geri