memati

arkadaslar ölmüyor memati. derin devlet işe el atıyor. kurtarıyor.. gerisi surpriz olsun.

ilk 15 dakika ölmüş gibi trip yapacaklarmış. sonrasında da ölmediği ortaya çıkacakmış; seyirciye ters köşe yapacaklarmış mış mış ...

neredeyse bölümün senaryosu ortalarda dolaşacak. mesela sonraki bölümlerde de muro mu ne itirafçı olacakmış.

ölmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Evet Memati ölmüyormuş ölmüş numarası yaparak herkesi kandırıyor o kadarki kendi bile kanıyor dizinin son anlarında sıkılıyor ve ayağa kalkıyor ben ölmedim ayaktayım diyor heyt bee :D

Öyle vaya böyle nasıl olsa günün birinde oda ölecek fazla üzerinde durmaya değmez.;)

Türkiyede yeşilçamıda içine katarsak bunca yıllık sinema ve dizi tarihinde bizi şaşırtacak ''vay anasını be ne son hazırlamışlar'' dedirtecek bir senaryo yazılabildimi..Aşağı yukarı bütün dizilerin bir sonraki bölümünü kestirmek mümkün..Sinema filmleri desen fragmanı izlesen filmi izlemiş gibi oluyorsun..Dediğin gibi hepsi zaten bir gün ölecekte bişeler izlemeden de olmuyor..

arkadaslar ölmüyor memati. derin devlet işe el atıyor. kurtarıyor.. gerisi surpriz olsun.

aynen dediğim gibi oldu. kaynaklarım beni utandırmadı :)

ama polat herifi öldürecek..

ohh bea ölmedi adamım..
bulut nolcak acaba..
memati-bulut ikilisini öldürmemeleri lazım:(

ölmesin ya walla diziyi izlemem..

Geri