memati

bu ne iş ya....
ne kadar memeti varmış aramızda...

Yok ya ölmez o bakma sen Polatla helalleştiğine :)
o dizide oynayanlardan biri arkadaşımın arkadaşı, polatın tayfadan :D o arkadasa memati sette cok agresıf, herkesle kavga ıcınde devamlı sorun cıkarıyor .... gibisinden laf etmiş o yuzden bu bölümde ölecek ve dolayısı ile diziden ayrılacak ama ne derece doğru bilinmez cevat :confused:

Evet memati bu haftaki bölümde öldürülüyor, polatta babasına memati'yi verdik diyor (alıntı dizi reklamı) :D

önümüzdeki bölümde adı bile geçmicek haberiniz ola :D:D:D
ondan sonrakiler daha yazılmadığı için bilemem...

mematiler ölmez

reytingler düşmez.

reyting kutsaldır.bir saniyesi bile düşman dizilere bırakılamaz...

Dizide bir şaşmaz kabilesi havası var zaten..Abdülhey,Erhan falan akrabaymış bunlara..Pürmüz zaten pana filmin ortağı hasan kaçan'ın kardeşi(heredot cevdet :))..Araya 3-5 ünlü serpiştirip eş dost oynuyolar işte ne güzel..O dizinin her bölümünü izledim ilk günden bu yana..O dizide çakır öldüyse polat hariç kimsenin ölmeme garantisi yok bence..Memati gidici gibi..

Dizide bir şaşmaz kabilesi havası var zaten..Abdülhey,Erhan falan akrabaymış bunlara..Pürmüz zaten pana filmin ortağı hasan kaçan'ın kardeşi(heredot cevdet :))..Araya 3-5 ünlü serpiştirip eş dost oynuyolar işte ne güzel..O dizinin her bölümünü izledim ilk günden bu yana..O dizide çakır öldüyse polat hariç kimsenin ölmeme garantisi yok bence..Memati gidici gibi..
:good: katılıyorum sana polat hariç herkesi harcar bunlar..

Ve fragmandan çıkardığım sonuç..Bulut zaten vuruluyor o gitti gibi..Ama iskenderin hakana söylediği ''sende benim gibi mematiye acıdınmı''lafı ve vuruluş anını görmediğim için küçük bir umut var memati ile ilgili..:)

mematının oldugune dair hiç bir elle tutulur gozle gorulur kanıt yok o olmeyecek

he pi miz me ma ti yizzz

Öyle vaya böyle nasıl olsa günün birinde oda ölecek fazla üzerinde durmaya değmez.;)

Geri