Mekanın Cennet Olsun Ender....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eguzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eguzen

Kayıtlı Kullanıcı
10-Balıkesir
Alınan bilgiye göre, Eskişehir yolunda, Ümitköy yönünden şehir merkezi istikametine seyir halindeki Ender Sezer'in kullandığı 06 EG 195 plakalı otomobil, aynı yönde gitmekte olan Arif Aktaş idaresindeki 06 JT 722 ve Onur Bayır yönetimindeki 06 VTS 68 plakalı otomobillerle, Bilkent köprüsü yakınında çarpıştı. Kazada, Sezer'in kullandığı otomobil devrildi. Araçta sıkışan sürücü Sezer ve yanındaki Niyazi Gökten Aydoğdu, itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sezer ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alınan Aydoğdu'nun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Arkadaşlar 06 EG 195 plakalı corsamı satmam sayesinde tanıştığım, sonrasında ise görüşmeye devam ettiğim arkadaşım Ender Sezer cumartesi gecesi corsa ile kaza yapmış yaralanmış dün ise vefat etmiş. Bir ortak arkadaşımız tarafından haberini aldım. Kendimi inanılmaz kötü ve sorumlu hissediyorum, sanki sebep olmuş gibi oldum. Tarifsiz bir acı içerisindeyim. Mekanın cennet olsun Ender kardeşim. :(

allah rahmet eylesin.

Bir ortak arkadaşımız tarafından haberini aldım. Kendimi inanılmaz kötü ve sorumlu hissediyorum, sanki sebep olmuş gibi oldum. Tarifsiz bir acı içerisindeyim. Mekanın cennet olsun Ender kardeşim.

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.

Allah rahmet eylesin kader işte...

Allah gani gani rahmet eylesi,mekanı cennet olsun,Allah geride kalan sevdiklerine sabırlar ihsan etsin...

sen canını hiç sıkma senin corsa olmazsa başkasının astrası, vectrası ne bileyim focusu falan olacaktı ecel dolmuş sen ne yapabilirsin ben ne yapabilirim. yapabileceğimiz en iyi şey dua etmek Allah Rahmet eylesin toprağı bol olsun.

allah rahmet eylesin

allah rahmet eylesin .

Allah rahmet eylesin topragı bol olsun

Allah rahmet etsin

Geri