matlaşan boya

cetinaydin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım opak kırmızı.metal yüzeylerdeki boya matlaşıyor.plastik yüzeylerdeki boya canlılığını koruyor.nedeni nedir?ayrıca mat yüzeyler nasıl canlanır, nasıl korunur?yardım bekliyorum.teşekkürler...
:help:

autowax,olmo,ziebart,sonax gibi boya koruma uygulamaları ile sıfır araç kadar olmasa bile çok güzel bir boya görüntüsü alırsınız. boya canlılık kazanır. sıradan cila değil tabi bunlar.

teşekkürler.kendimizin yapabileceği bir şeyler var mı?

valla normal cila uygulamalarıyla güzel sonuç alırmısınız bilmem ama ben autowax yaptırınca matlaşan boya capcanlı galeri arabası gibi oldu. marketten cila alıp süngerle bezle sürerek arabayı o kadar canlı yapamazsınız.

teşekkürler

opak boyayı canlandırmak için kullanımı kolay ürünler var.bunlardan biir taneside

çevrende oto yıkamada MA-FRA marka nın ayna etkili cilası var .bunu detaylı temizlik yapan larda ve aksesuarcılarda bulabilirsin

elinle yapıcaksan ne yaparsan yap randıman alamazsın ha şu olur ucuza kaportacılarda pasta cila yaptırırsın araba kendine gelir ondan sonrada her yıkamadan sonra cila yaparsın kendin uzun süre canlılığını korursun boyanın

valla normal cila uygulamalarıyla güzel sonuç alırmısınız bilmem ama ben autowax yaptırınca matlaşan boya capcanlı galeri arabası gibi oldu. marketten cila alıp süngerle bezle sürerek arabayı o kadar canlı yapamazsınız.
ankara da bu cila işini iyi yapan bildiğin tavsiye edebileceğin bi yer var mı. çünkü bu pasta cila işini herkes tutturamıyor

ankara da bu cila işini iyi yapan bildiğin tavsiye edebileceğin bi yer var mı. çünkü bu pasta cila işini herkes tutturamıyor

ben neziroğlu renault'da Autowax var oraya yaptırdım. Opal oto'da da autowax vardı ama adamlar axa oyakla yapılan ve elimde belgesi olan anlaşmaya ragmen indirimli kampanyayı yapmadılar. belgeleri yokmuş güya ama bendeki kampanya kagıdında onların onayları olmadan opal nasıl yazsın. ben de renault neziroğluna yaptırdım konya yolunda o da. çok da güzel oldu.

yaptırdıktan sonra bi kere çamurlanmıştı havadan ötürü. yıkatmaya götürdüm. adam cilayı nerde yaptırdığımı sordu mükemmel olmuş dedi. ben axa oyak indiriminden dolayı 83 YTL'ye yaptırdım, normal fiyatı 200 falandı. ziebart gibi yani.

ilk resim ceple çekildi tam net değil. ikinci daha net. yeni araba gibi oluyor temizken.

Geri