Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beğenmenize sevindim,araştırdım bir alman firması cleanassist bv olarak kullandığını tesbit ettim.temizlik malzemesi olarak değil ancak R işaretide almışlar register edilmiş gibi firma ismi sonunda BV olduğu için porblem olmaz yada TR içi kullanacaksanızda problem yok yardımcı olarak geçerli olduğu için marka efektini dahada güçlendirebiliriz.
CleanBOOSTER olarakda değiştirebilirsiniz buda yardımcı anlamına geliyor.
Ayrıca bu benzerde bir marka bulamadım. Hatta bir kaç kere söyleyince daha güçlü geldi bu bana..
tüm numunelerden getir onları araçlar üzerinde test ederiz tuv belgesi iso belgesi var mı yoksa onlar içinde laboratuvara sokarız tüm çıktıları alırız onlarda olumlu çıkarsa pazarlamaya çıkarız ve pazarlarız şuanda benim bir markam var o markanın yolunda gidersen bu iş olur ama zahmetli bir iş deniz sabır ve azim gerekiyor haberin olsun
tüm numunelerden getir onları araçlar üzerinde test ederiz tuv belgesi iso belgesi var mı yoksa onlar içinde laboratuvara sokarız tüm çıktıları alırız onlarda olumlu çıkarsa pazarlamaya çıkarız ve pazarlarız şuanda benim bir markam var o markanın yolunda gidersen bu iş olur ama zahmetli bir iş deniz sabır ve azim gerekiyor haberin olsun