merhaba arkadaşlar dün aksam aracımın vites koluyla ilgili birsey fark ettim bilmiyorum bu durum sizde de mi öyle yoksa sadece bana mı özel
şimdi durum şu hepimizin her kalkışta vites boştayken yaptıgı seydir vites kolunu kendimize dogru ceker ve ileri iteriz vitesi 1 e almıs oluruz şöyle bir durum vites kolunu kendimize cektigimizde ileriye itmeden kolu bıraktıgımız anda vites kolu otomatikmen kendini tekrar boşa atar öyle degil mi ama benim aracta 1.vitese atmak icin kolu kendime cekip ileriye itmeden bıraktıgımda kol cektigim yerde kalıyor kendini bosa atmıyor aynı durumu 5.vitese atmak icin ileriye itip bıraktıgımda şark hemen bosa oturuyo kol ama 1.viteste kalıyo yani vites kolunu boşta oynarken kendime dogru cektigimde cektigim yerde kalıyor ileri(yani 5.vitese dogru)ittigimde kendiliginden yerine oturuyor cok şükür vites gecişlerinde sıkıntı yok.genelde ısıklarda vitesi bosa alırım (bazıları viteste bekler) kalkış icin 1.vitese aldıgımda kendime dogru cektigim o boşlugu alamıyordum bazen diyorum Allah Allah bu arac neden bazen böyle yapıyor diye düsünmeye baslarken bu durumu fark ettim her park ettigimde vitesi 1 de bırakırım aksam aracı park ettim bu sefer vitesi bosta bıraktım sbah aracı calıstırmadan vitesi bosta oynattıgımda kalmıyor cok güzel calısıyor yani kolu kendime cektigimde cok güzel kendiliginden yerine oturuyor ama aracı biraz kullandıktan sonra durum yine aynı sizce bu bir problemmidir yoksa ileride (Allah korusun)problemin habercisimidir yoksa normalde hepinizin böylemidir bu durumu servise iletmelimiyim?uzun oldu biraz cıkılmadan okudugunuz icin tşk ederim saygılar