LütFen yardım aracımım konsolunda anahtar şeklinde bi şey yanıyor!

sercanduran

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SLm benım aracım 2001 opel vectra comfort yolda giderken arada sırada bir kutunun içinde ingiliz anahtarına benziyen bir şey çıkıyor ve gaz kesiliyor lütfen yardım edin sorun büyük mü acaba?

Son düzenleme:
lpg takılımı

acil surus moduna gecıyo herhal egr dolayımı acaba bende ole olmustu

ustam o ışık elektronik motor kilitleyici yani ( İmmobilezer ) ışığı ..daha evvel kontak anahtarın düşürdünümüzmü... sanırım anahtarın içindeki chip zede almış yada temazsızlık var sanırım özel opel servise bi uğrayın baktırın anahtara sonra cihaza bağlarlar hafızadan arızayı silerler...saygılar...

ustam o ışık elektronik motor kilitleyici yani ( İmmobilezer ) ışığı ..daha evvel kontak anahtarın düşürdünümüzmü... sanırım anahtarın içindeki chip zede almış yada temazsızlık var sanırım özel opel servise bi uğrayın baktırın anahtara sonra cihaza bağlarlar hafızadan arızayı silerler...saygılar...
hay allah razı olsun saol

Arabayı serviste bir kontrol ettirmenizde fayda var. Anahtar işi değil o. Motor işletim sistemindeki arıza için uyarıyor. O ışık sürekli yandığında en kısa zamanda servise uğramanızı, sinyal lambası gibi yanıp sönerse de derhal servisle irtibata geçmeniz için uyarır.

Savas Abiye katiliyorum.Immobilizer ile bir alakasi yok o isigin.Motor Elektroniginde ariza var. Immobilizer Arabayi calistirirken devreye girer. Motor calistiktan sonra degil.

Arabanin Modelinden haric Motor Kodunuda bildirirseniz cok faydali olur.
Sunu söylemem lazim: Bu Forumda cok karsilasiyorum. Mesela: Benim 98 bir Astram var. Iyi güzelde Astra F mi Astra G mi? arti Motor Kodu.
Bu size yardim edecek icin cok Yararli bilgiler olabiliyor.
Nedeni, her Motorun ve Kasanin kendine göre "hastaliklari" oluyor.

Tesekkür ederim

Bana bu Konuda katilan var mi?

Savas Abiye katiliyorum.Immobilizer ile bir alakasi yok o isigin.Motor Elektroniginde ariza var. Immobilizer Arabayi calistirirken devreye girer. Motor calistiktan sonra degil.

Arabanin Modelinden haric Motor Kodunuda bildirirseniz cok faydali olur.
Sunu söylemem lazim: Bu Forumda cok karsilasiyorum. Mesela: Benim 98 bir Astram var. Iyi güzelde Astra F mi Astra G mi? arti Motor Kodu.
Bu size yardim edecek icin cok Yararli bilgiler olabiliyor.
Nedeni, her Motorun ve Kasanin kendine göre "hastaliklari" oluyor.

Tesekkür ederim

Bana bu Konuda katilan var mi?
:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

SLm benım aracım 2001 opel vectra comfort yolda giderken arada sırada bir kutunun içinde ingiliz anahtarına benziyen bir şey çıkıyor ve gaz kesiliyor lütfen yardım edin sorun büyük mü acaba?
aynı olay benim eski vectrda olmuştu çok uğraştık pedal değişti kelebek değişti olmadı en sonunda beyin değişti yani sorun beyindendi inş seninki beyinden değildir

Geri