lütfen daha dikkatli !

yazık çok yazık. işte her zaman derim ben kardeşim ehliyet sınavında zeka testide yapın. araba kullanmak için ayrı bir zeka gerekir nasıl futbol zekası varsa bence direksiyon ve arac kullanma zekasıda vardır. sen git adama temas et olacak işmi bu yaaa. :(

Arkadaşlar; 12-13 yaşımdan beri araba kullanırım. Babam çok iyi bir oto teknisyeni idi. Ondan arabalar hakkında epeyce bir şeyler öğrendim. Ben de gençken bilinçsizce hızlı-hatalı araba kullandım. Şimdi gülüyorum. Hız yapın. Bunu engellemek imkansız. Ne cezalar ne de nasiyatlar. Akıllanmıyoruz. İlerde hatalı olduğunuzu anlayacak ve pişman olacaksınız. Ama hiç olmazsa hızı tafiğin olmadığı yerlerde yapın. Tedbirlerinizi iyi alın. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizleri çok seviyoruz. Sağlıksız, bakımsız bir araba+bilinçsiz bir sürücü bence tonlarca dinamitden bile tehlikelidir. Hepimize kazasız belasız yolculuklar.

sorumsuzluğun faturası böyle çıkıyor, allah akıl versin vede bu olay bu gibi insanlara örnek olsun....
Allah kazadan korusun kalın sağlıcakla.....:rulet:

yazık çok yazık....
bu işin tek sorumlusu ailedir arkadaşlar...sadece aile....
eğitimin temeli ailededir...
allah ramet eylesin.....

Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü bir durum hayatın baharında bir insan gençliğini yaşayamadan trafik terörüne kurban gidiyor ne olursa olsun biz yine tedbirimizi alalım yedbir bizden takdir Allah'tan kaderimize yazıldıysa engelleyemeyiz ama yinede tedbirimizi aldığımız sürece kurtulma sansımız var, konu açılmışken ve yeri gelmişken bir sözümde yılbaşında kutlamalara gidecek arkadaşlara yılbaşı gecesi alkol alacaksanız mümkün olduğunca taxi kullanın arkadaslar ne olur ne olmaz Allah korusun hersey geri gelir ama hayatımızı geri getiremeyiz...

Yazık olmuş :(

Ölen gençlerin ailelerine başsağlığı,yaralananlara ise acil şifalar diliyorum.Haberi okuyunca çok üzüldüm.Hız yapma ve üstün olma güdüleri insanın sonunu getirebiliyor.Bir arkadaşımız "göz teması" bile tanımadığımız biri ile yarışa girmemize yetiyor demiş.Hak verdim.Çünkü bende geçenlerde aynısını yaptım.Baktım solumda sağımda lüks araçlar var.İki araçtaki sürücü arkadaşlarda benim yaşlardaydı.Birbirimizle göz göze gelince ışıklardan hızlı kalkmak için gardımızı aldık.Aynı anda bir kalktık.Yarışan yarışana.Sonucu ne olursa olsun hem kendimizi hem de trafiği tehlikeye attığımızı şimdi daha iyi anlıyorum.Birini geçmenin ya da ondan önce ışıklardan kalkmadan bize hiçbir faydası yok ancak zararı olması yüksek ihtimal.Hatamı daha iyi anladım.En azından trafiğin az olduğu otoban gibi yollarda hız yapmak lazım.Yarış ise her zaman tehlikeli gözüküyor.

Geri