1 May 2008 Konuyu Başlatan #11 A AstraG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Nis 2008 Mesajlar 765 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Teşekkürler arkadaşlar
1 May 2008 #12 karabek Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2007 Mesajlar 1,837 Tepkime puanı 0 Puanları 0 çesil' Alıntı: ben taktırmadıma çıkcası gerek duymadım malum istanbul trafiği.senede bir defa trabzona gidiyorum onun içinde taktırmadım. Genişletmek için tıkla ... hayırdır neden trabzona geliyorsunuz
çesil' Alıntı: ben taktırmadıma çıkcası gerek duymadım malum istanbul trafiği.senede bir defa trabzona gidiyorum onun içinde taktırmadım. Genişletmek için tıkla ... hayırdır neden trabzona geliyorsunuz
1 May 2008 Konuyu Başlatan #13 A AstraG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Nis 2008 Mesajlar 765 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 yanlış yere yazdın galiba trabzona gelen yok burada
1 May 2008 #14 çesil Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 7 Ocak 2008 Mesajlar 220 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 47 karabek' Alıntı: hayırdır neden trabzona geliyorsunuz Genişletmek için tıkla ... kardeş memleket memleket onun için geliyorum.istanbuldan bi çıkıyorum samsun giresun ordu trabzon.tatile geliyorum.
karabek' Alıntı: hayırdır neden trabzona geliyorsunuz Genişletmek için tıkla ... kardeş memleket memleket onun için geliyorum.istanbuldan bi çıkıyorum samsun giresun ordu trabzon.tatile geliyorum.