LPG'nin ilk kullanımlarda fazla yakması

abi bendede edition var düz vites 160-170 arası yakıyor omvl marka saralı tüp var. senin ki nasıl 100-125 yakıyor.:confused:
bende romano tam sıralı kıtt ankaraya gıttım full 40 lık depo 54 ytl ankara bursa mamaka gıttım 54 ytl ıle
geldım bursaya 54 ytl ıle halen lpg var

arkadaslar 10 20 lıralık gazla olcum yapılmaz bır kac depo ancak gercek olcumu bulursun ayrıca bu sure zarfında regulator ayarları yada baska ayarlarda tekrar gozden gecırılmesı gerekebılır

bende romano tam sıralı kıtt ankaraya gıttım full 40 lık depo 54 ytl ankara bursa mamaka gıttım 54 ytl ıle
geldım bursaya 54 ytl ıle halen lpg var

hoca peki bu 54 ytl ile kac km gitmiş oluyorsun sen ? ve lpg nin litresini ne kadardan alıyorsun ..

arkadasım ortalam 380 bursa 380 ankara gelır
neredeyse 800km 54 ytl mumkun degıl
84 90 ytl arası basmadan 610km yapıyorum ayarlarıda bana aıt
sen bu gazla 67 kurus cıvarında gaz yakarsın buda mumkun degıl
50 ytl ancak bursadan ankaraya gelırsın

hoca bende ınanmadım markadan markaya degısıyo lpg bırde fıyat farkı var 100 125 arası yaktı hesapladık bızım burda 1850 ytl lpg ankarad 1630 1600 arası lıtre fıayatı onunda hesabna kattık 1500 geldemıstı lpgc ayar yapalım dedı ayar yapmaya bıle gerek kalmadıı 54 ytl alıyo full depo cok memnunum 1 depoyla rahatlıkla mamaga gıdıyom mamak tan ankara merkezıne gelıp lpg alıp bursaya gıdıyım 2 depoyla anlıcanız

ama 90 100 sabıtt gıttım acelem yoktuu oo farkkı vardır

arkadasım ortalam 380 bursa 380 ankara gelır
neredeyse 800km 54 ytl mumkun degıl
84 90 ytl arası basmadan 610km yapıyorum ayarlarıda bana aıt
sen bu gazla 67 kurus cıvarında gaz yakarsın buda mumkun degıl
50 ytl ancak bursadan ankaraya gelırsın
zaten ankaraya gıdıyom mamaga kadar hatta 1 son cızgı yesıl kalıyo lgp 2 depo ıle gıdıp gelıyoo ankara bursa arabamda halen o gaz var

ilk kullanımda 23 kuruş yaktı sonrakilerde 17 kuruşa düştü yani gayet iyi bence :))

zaten ankaraya gıdıyom mamaga kadar hatta 1 son cızgı yesıl kalıyo lgp 2 depo ıle gıdıp gelıyoo ankara bursa arabamda halen o gaz var
TAMAM 2 DEPODA OLUR bende 50 ytl gelıyorum
sadece 54ytl yazdın anladım

TAMAM 2 DEPODA OLUR bende 50 ytl gelıyorum
sadece 54ytl yazdın anladım
1 depo ile gıdıp gelse daha ne ısterdim :D :D
ama memnunum ankaradan geldıgım depo ıle sehır ıcı gezıyom bıttımedıı:)

Geri